Just nu har vi högt tryck på vår kundservice, men vi svarar så fort vi bara kan.
Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Mötesrummet

Här hittar du tips på smidiga och prisvärda saker som bäddar för lyckade möten.

Det är i mötesrummet som det händer. Det är i mötesrummet som du övertygar kunden att komma till er. Eller lyckas anställa en lovande talang. Det finns alltså anledning att fundera på hur dina mötesrum uppfattas. Och att lägga lite kärlek på de där detaljerna som utgör viktiga delar av helhetsbilden av ditt företag.

Kaffe och te

Sverige är ett av de mest kaffedrickande länderna i världen. En god kopp kaffe – eller, för all del, en god kopp te – är i det närmaste ett måste för ett möte. 

Lunchmöte

Att bjuda på lunch under mötet är ett enkelt sätt att skapa trivsel. God mat bäddar för goda resultat. Fina glas, tallrikar och bestick är pricken över i.

Festligt möte

Ny kund, födelsedag, lyckad workshop, genomfört projekt – det finns många anledningar att fira. Oavsett vilken din anledning är, se till att fira med stil. Grattis!

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies