Villkor

Duka för vår

Av | 22 februari 2022

Vår. Ordet klingar ljuvligt och alldeles, alldeles strax kan vi glömma allt som heter slask, snö och tö och åter väcka naturen till liv. Kanske har snödropparna redan skymtats? Kanske har flyttfåglarna redan börjat kvittra de där soldränkta tidiga vårdagarna? Hos oss på Cervera förbereder vi oss för en mycket efterlängtad vår - full av färg, karaktär och minnesvärda ögonblick! Vi ser fram emot en vår där vi åter kan samlas i stora sällskap och bjuda in till sprakande primörmiddagar runt fantastiska dukningar med doftande vårbuketter. Välkommen till våren på Cervera!

Such a character!

Vårens dukning är allt annat än modest, där mixa och matcha (eller missmatcha!) är det absoluta ledordet. Vi vågar blanda ljuvliga vårfärger med djärva mönster eller former som sticker ut för att skapa en varierande dukning med karaktär. Tänk bortom de traditionella dukningsramarna. Addera exempelvis bestick i en nyans eller finish som poppar, oväntade färgglada servetter eller dekorera med våriga snittblommor som en symbol för den nya säsongens fruktbarhet. Låt dukningen ta för sig och bjud in till en dundrade vårmiddag som få kommer att glömma!

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies