Villkor

En dukning med karaktär

Av | 03 september 2021

Säsongens dukning på Cervera stavas extra allt. Glöm allt som heter modest, enkelt och blygsamt. För hösten älskar vi att duka med alla våra sinnen och är inte rädda för att ta ut svängarna med djärva färgval och oväntade matchningar – duka upp var dag som om det vore fest, och låt det verkligen smaka!

Om du inte är en mästerkock i köket så kan du pusta ut – att lägga allt sitt krut på det dukade bordet och servera enkel mat är en minst lika ekvivalent succé. Fenomenet tablescaping myntades just ur detta och har blivit en världsomspännande rörelse där duknings-entusiaster delar med sig av sina maxade dukningar till den digitala publiken. I höst är det just detta som är ledordet för det dukade bordet – låt dukningen bli det som stjäl showen under middagen, och inte maten. Satsa på att allting som gör dig lycklig och gå all in – med smattrande och omskakande nyanser på både porslin, glas och vaser.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies