/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

En dukning med karaktär

En dukning med karaktär
En dukning med karaktär
Säsongens dukning på Cervera stavas extra allt. Glöm allt som heter modest, enkelt och blygsamt. För hösten älskar vi att duka med alla våra sinnen och är inte rädda för att ta ut svängarna med djärva färgval och oväntade matchningar – duka upp var dag som om det vore fest, och låt det verkligen smaka!
Om du inte är en mästerkock i köket så kan du pusta ut – att lägga allt sitt krut på det dukade bordet och servera enkel mat är en minst lika ekvivalent succé. Fenomenet tablescaping myntades just ur detta och har blivit en världsomspännande rörelse där duknings-entusiaster delar med sig av sina maxade dukningar till den digitala publiken. I höst är det just detta som är ledordet för det dukade bordet – låt dukningen bli det som stjäl showen under middagen, och inte maten. Satsa på att allting som gör dig lycklig och gå all in – med smattrande och omskakande nyanser på både porslin, glas och vaser.

5 (extra) snabba dukningstips

  • Ta en titt utanför fönstret och plocka in färgerna från höstens ändrande lövfärger i ditt porslin. Oändliga nyanser av gult, orange och rött är en vinnare – och varför inte alla tillsammans samtidigt.
  • Hitta en accentfärg som du verkligen tycker om som du vill bryta av med – och låt den ta över. Koboltblått är en färg som på ett fräscht sätt markerar transiten till en ny säsong.
  • Dukade med massor av levande ljus! Ljus sätter inte bara en stämning på bordet och i rummet – använd dig av glasljuslyktor i poppiga färger som tillsammans kastar skimmer i regnbågens alla färger.
  • Var inte rädd för att arbeta med höjd på bordet, i exempelvis blomsterarrangemang. Blommor med karaktär smittar av sig på hela dukningen och knyter ofta ihop visionen som du eftersträvar.
  • När du tänker att det håller på att bli för mycket på bordet – lägg till ytterligare ett element!
En dukning med karaktär