Villkor

Glass i stora lass!

Av | 24 maj 2022

Nu är sommaren äntligen här och vad passar väl bättre än glass i stora lass? Glass passar för alla tillfällen, oavsett om det är en svalkande jordgubbsglass på en varm sommardag eller vanlijglass med varm kolasås när regnet öser ner. Varför inte ta ut svängarna dessutom och servera din hemmagjorda glass med churros eller en frasig bubbelvåffla exempelvis, om du vill imponera till nästa nivå! För att göra din egen glass kan du antingen vara supersmidig och använda dig av en glassmaskin - eller gå all in på hantverket genom att frysa glassmet i en form och röra om själv då och då. 

Här hittar du tips och produkter som förvandlar ditt hem till en smakrik gelateria!

 

Vilken glassmaskin ska man välja då egentligen? Glassmaskiner kommer i olika former, storlekar och med en rad funktioner. Det du behöver fundera över är för vilket ändamål din glassmaskin är, och vad den ska fylla för funktion i ditt kök - och i ditt liv! Är det viktigt att det går supersnabbt att göra glass så du slipper kyla den i många timmar? Är det snarare viktigare att du kan göra mycket glass på en gång? Vill du kanske även kunna göra sorbet, frozen youghurt eller gelato? Beroende på vilka boxar du tickar in så är det klokt att välja glassmaskin därefter. På Cervera har vi massa olika glassmaskiner i olika prisklasser - för olika ändamål. Botanisera loss och välj den som passar just dig bäst!

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies