Villkor

Höstens trender 2019

Av | 16 augusti 2019

Älskade höst! Du är så välkommen med ditt tillåtande mys och din vardagslunk när vi åter kliver in för att samlas hemma. Vi tänder levande ljus och unnar oss långa middagar hemma. Hösten 2019 är inget undantag utan kanske ännu mer av detta då medvetandet om matlagning och materialval har ökat och breddats. Hållbarhet är fortsatt ledord för hösten 2019. Produkter ska både vara av hållbara klimatsmarta material men också att det är produkter som håller måttet så de kan användas ofta och länge. De ska ses som investeringar som kan få levas med och användas länge.

Helena Lyth är en bloggande kreatör som är en stor inspiration inom inredning och matlagning, dessutom har hon stenkoll på vilka trender det är som gäller. Här hittar ni hennes senaste trendrapport - vi är så redo för hösten 2019!

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies