Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Säsongens nyheter

Av | 06 januari 2019

TTS_1162x450.jpg

Från vårt egna varumärke Table Top Stories lanserar vi nu en kollektion med glasvaser som får dig och ditt hem att blomma ut. Vi har tagit fäste på trenden med naturmaterial, jordiga toner och gröna inslag när vi skapat kollektionen, Den innehåller flera vaser i olika färger och storlekar, och du kan med fördel kombinera dessa. Vaserna är lika vackra på soffbordet, i dukningen och på köksbänken. 

BP_1162x450.jpgPortugisiska Bordallo Pinheiro och deras servis Rua Nova har blivit en riktig favorit hos oss och våra kunder. De är en av Portuglas äldsta porslinstillverkare och har gjort sig ett namn för sin höga kvalitet i över 100 år. Nu utökar vi vårt utbud av deras produkter med de härliga kål- och lövfaten. Dessa har blivit en riktig storfavorit i bloggvärlden och vi är jätteglada att som en av få utvalda återförsäljare kunna erbjuda dessa hos oss. 

FK_1162x450.jpg

Säsongsmuggarna från Filippa K har sedan 2003 varit ett spännande tillskott av mode till de dukade borden. I år har designen inspirerats av naturliga former, grafisk enkelhet och skandinavisk minimalism i form av Bold. Muggen är nummer 32 i ordningen och är ett djärvt men stilrent tillskott till de ikonsika mönsterkombinationerna. 

Bergs_1162x450.jpg

Krukorna från Bergs Potter har tillverkats av samma danska familj sedan 1942. Hemligheten bakom framgången är kärlek till formgivningen och världens bästa lera från Toscana. Nu har vi tagit in flera storlekar av de populära krukorna Kobenhavner, och Simona. Extra roligt är de små krukorna som passar perfekt till kryddor och örter! 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies