Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Säsongens nyheter

Av | 12 september 2018

Cooee_nyhet.jpg

Mitt i Smålands mörkaste skogar grundades 2005 familjeföretaget Cooee. Genom att blanda skandinavisk form med moderna material skapar de vackra och nytänkande produkter – blivande klassiker helt enkelt. Produkterna tillverkas för hand och alla delar och färger går att kombinera tillsammans för att göra snygga stilleben hemma – med eller utan blommor i! Bland nyheterna hittar du vaser, ljushållare, kransar och fat.

Holmen_nyheter.jpg

Den här hösten har populära Holmen tagot fram en kollektion som fyller oss med höstglädje. Transparent grönt och kalkdoftande vitt blandas med grön keramik och höststämning. Kreativiteten har fått styra och användningsområdet bestämmer du själv. Ljuslyktorna kan också användas som vaser, och vaserna fungerar lika bra för den ensamma kvisten som till den prunkande buketten. Delarna kan med fördel kombineras!

ByOn_nyhet.jpg

Hos By On är det rustika och murriga helt klart i fokus under hösten. Serien Rustic inspireras av den nordiska naturen och har en "bränd" yta som som nästan kan ses som jorden blommorna växer upp ur. Samman toner ser vi i krukorna i spräcklig keramik som kommer i två storlekar som är perfekta komplement till varandra. Men om vi får vara partiska är de roligaste nyheterna burken i form av en kronärtskocka och de blåa sardinfatet som är lika fint till servering som förvaring. Helt kalrt höstens must haves! 

TTS_nyheter.jpg

Från vårt eget varumärke Table Tops Stories kommer nu flera nya delar och delar i den rustika stengodsserien Mist. De nya delarna har tagits fram med den moderna plockmiddagen i bakhuvudet, där kinkiga vuxna och allergiska barn kan plocka själva det de vill ha. Delarna passar extra bra till det asiatiska köket. De nya färger vitt och grått gör det möjligt att mixa och matcha som man själv vill, både vad gäller delar och färg! Helt enkelt: Mist - It's a must! 

Viski_nyheter.jpg

Amerikanska Viski är barprodukterna för dig som drömmer om att bli hemmabartender. Förutom att de är av allra högsta kvalitet är de riktigt, riktigt snygga. Blänkande mässing, rostfritt stål och len akacia kombineras för att skapa en riktigt Mad Men-osande kollektion. Så, inga ursäkter finns kvar! Det är dags att bjuda hem vännerna på en drinkkväll i höst! 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies