Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Säsongens nyheter

Av | 25 februari 2019

Uteköket_2.jpg

I takt med att solen orkar sig upp längre och längre och temperaturerna sakta klättrar uppåt så flyttar vi gärna ut köket! För vem har sagt att det bara är på sommaren man kan laga mat utomhus? Vi har fyllt på med härligt matnördiga redskap som gör det extra roligt att laga mat i naturen. Tillexempel den japan-inspirerade Nabe-grytan som gör sig lika bra över öppen eld som på spisen, eller plåten i kolstål från Pallares som låter dig minimera disk och ansträngning genom att laga allt i samma kärl (som du dessutom kan servera ifrån).

Nicolas Vahe_2.jpg

Nu har vi ett nytt härligt deli-sortiment från Nicolas Vahé i alla våra butiker! Produkterna har sin grund i det franska köket, men med en skandinavisk twist. De vackra förpackningarna (och det goda innehållet) är både en perfekt gå bort-present och en given kamrat på köksbänken.

Köksbryggeriet_2.jpg

Nu lanserar vi tillsammans med Köksbryggeriet vår egna öl – Una Cervera por favor! Det är en American Pale Ale, med en frisk smak av exotiska frukter och tallbarr. Kit:et är framtaget för Köksbryggeriets ölbryggningskit och förutom vår egen smaksättning kan du även köpa receptsatser för IPA eller pilsner.

Köper du ölbryggningskitet ingår vår egen öl, men den går även att köpa separat.

Äggcoddler_2.jpg

En nygammal favorit i sortiment är Äggcoddlern! Porslinskoppen med lock används för att skapa underbara äggkreationer på enklast möjliga vis. Smörj koppen med lite smör, knäck i ett ägg och valfri smaksättning (t.ex. fetaost och spenat). Sen ställer du ner koppen i en kastrull med kokande vatten i 9-12 minuter för en riktig krämigt och smaskigt ägg. Coddlern finns i fyra härliga pastellfärger.

Påskfint_2.jpg

Nu pyntar vi upp till påsk! Ägg, kycklingar och harar i alla dess former och färger får fylla våra hem, men helst inte med slit och släng utan favoriter som blir kvar i många år framöver. Från & Klevering kommer de fantastiska småbesticken i mässing som passar perfekt till den inlagda sillen, bland inredningsdetaljerna blir kaninen som gömmer sig i ett ägg lätt familjens nya favoritkompis. 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies