Villkor

Fira kära mamma på Mors dag 29/5

Mors dag närmar sig med stormsteg och på söndag är det dags att fira alla fantastiska mammor. Köp en fin present och visa henne uppskattning oavsett om det är din egen mamma, en styvmamma, dina barns mamma eller någon annans mamma. 

Vi har nu äntligen lanserat en ny funktion där du kan skicka din beställning till en annan adress än din egen, så passa på att skicka ditt Cervera-paket direkt till mamma! Självklart kan du också besöka någon av våra butiker för att hitta den perfekta presenten.


För att beställa till annan adress
: I kassan väljer du kortbetalning samt leveranssätt postpaket och hämta därefter din egen adress din egen adress eller skriva in den själv. Därefter kan du välja alternativ leveransadress för att skicka paketet direkt till gåvomottagaren.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies