/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Rosésangria med rabarber och jordgubbarCa 1,5 liter1 apelsin1 citron2 limefrukter250 g jordgubbar2 dl rabarbersaft (outspädd) 1 stjälk rabarber75 cl alkoholfritt rosévin5 dl kolsyrat vatten
Gör så här1. Skölj och skiva citrusfrukterna.2. Dela jordgubbarna till kvartar.3. Hyvla rabarbern med en osthyvel till långa snygga strimlor.4. Lägg ner frukterna i karaffen och häll över rosé, kolsyrat vatten och rabarbersaft. Fyll upp med is om du önskar.Tips!

Rosésangria med rabarber och jordgubbar

Vad är mer somrigt en varm sommardag än en kall sangria gjord på rosévin med färsk rabarber och svenska jordgubbar. Fyll på med is och drinken blir fulländad.
Rosésangria med rabarber och jordgubbar
Ingredienser
Ca 1,5 liter

1 apelsin
1 citron
2 limefrukter
250 g jordgubbar
2 dl rabarbersaft (outspädd)
1 stjälk rabarber
75 cl alkoholfritt rosévin
5 dl kolsyrat vatten

Gör så här

1. Skölj och skiva citrusfrukterna.
2. Dela jordgubbarna till kvartar.
3. Hyvla rabarbern med en osthyvel till långa snygga strimlor.
4. Lägg ner frukterna i karaffen och häll över rosé, kolsyrat vatten och rabarbersaft. Fyll upp med is om du önskar.

Lämna recension