Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Anders vildsvinsköttbullar med kryddig yoghurtdipp

Inga recensioner än
Recept: Anders Leven

Ingredienser

För fyra personer

800 g vildsvinsfärs
1 msk chiliflakes
1 msk nymald spiskummin
1 ägg
1 dl ströbröd/ maizena
1 vitlök, riven
1 gul lök, finhackad

Yoghurtdipp

3 dl turkisk yoghurt
2 msk sweet chili
1 msk sesamolja
1msk Hot sauce
Färsk koriander

Vildsvinsköttbullar

Blanda alla ingredienser och låt smeten vila ca 2 timmar.

Forma köttbullar och stek de runda små godingarna gyllenbruna i smör och olja

 

Yoghurtdipp

Blanda alla ingredienser och serveras till köttbullarna

 

Tips! Ta med den färdiga köttbullssmeten i en spritspåse. Då blir det lätt att servera nystekta köttbullar utan kladdiga händer eller bunkar. Perfekt när du är ute i skogen till exempel!

Inspiration

Lämna recension

Betygsättning

Anders vildsvinsköttbullar med kryddig yoghurtdipp

För fyra personer

800 g vildsvinsfärs
1 msk chiliflakes
1 msk nymald spiskummin
1 ägg
1 dl ströbröd/ maizena
1 vitlök, riven
1 gul lök, finhackad

Yoghurtdipp

3 dl turkisk yoghurt
2 msk sweet chili
1 msk sesamolja
1msk Hot sauce
Färsk koriander

https://cervera.se/globalassets/slask/kottbullar-staende.png

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies