Varukorg(0 produkter)

Din varukorg är tom

Önskelista

Varukorg(0 produkter)

Din varukorg är tom

Anders vildsvinsköttbullar med kryddig yoghurtdippFör 4 personer800 g vildsvinsfärs1 msk chiliflakes1 msk nymald spiskummin1 ägg1 dl ströbröd / maizena 1 vitlök, riven1 gul lök, finhackadYOGHURTDIPP3 dl turkisk yoghurt2 msk sweet chili1 msk sesamolja1 msk hot sauceFärsk koriander
Gör så härVildsvinsköttbullar1. Blanda alla ingredienser och låt smeten vila ca 2 timmar.2. Forma köttbullar och stek de runda små godingarna gyllenbruna i smör och olja. 3. Blanda alla ingredienser och servera tillsammans med köttbullarna.

Anders vildsvinsköttbullar med kryddig yoghurtdipp

Vildsvinsköttbullar
Ingredienser
För 4 personer

800 g vildsvinsfärs
1 msk chiliflakes
1 msk nymald spiskummin
1 ägg
1 dl ströbröd / maizena
1 vitlök, riven
1 gul lök, finhackad

YOGHURTDIPP
3 dl turkisk yoghurt
2 msk sweet chili
1 msk sesamolja
1 msk hot sauce
Färsk koriander

Gör så här

Vildsvinsköttbullar
1. Blanda alla ingredienser och låt smeten vila ca 2 timmar.
2. Forma köttbullar och stek de runda små godingarna gyllenbruna i smör och olja.

Yoghurtdipp
3. Blanda alla ingredienser och servera tillsammans med köttbullarna.

TIPS! Ta med den färdiga köttbullssmeten i en spritspåse. Då blir det lätt att servera nystekta köttbullar utan kladdiga händer eller bunkar. Perfekt när du är ute i skogen till exempel!