Villkor

Blomsterbergs

Mette Blomsterberg är konditorn, kokboksförfattarinnan, bloggaren och föredragshållaren som ligger bakom varumärket Blomsterbergs. Varumärket erbjuder produkter för både amatören och den professionella bagaren.

Tycker du om att stå i köket och ta fram fantastiska bakkreationer? I så fall hittar du de perfekta bakredskapen hos varumärket. Varumärket erbjuder kvalitativa bakredskap som är att lita på. Vill du ha ett proffsigt resultat ska du spana in Blomsterbergs redskap. Du kommer inte att bli besviken.

Blomsterbergs dessertglas

De populära dessertglasen kommer i 6-pack och är perfekta för servering av både desserter och mat. Tack vare att glasen är tillverkade av borosilikatglas tål de att förflyttas direkt från frysen och temperaturen -40°C till en ugn med en temperatur på max 450° C. Glasen tål dessutom diskmaskin. Perfekta glas att använda såväl vardag som fest.

Blomsterbergs bakredskap

I sortimentet hittar du ett brett utbud av bakredskap, vare sig du är på jakt efter en slickepott, kavel, brödform, pajform, muffinsform, utstickare, chokladform, kakring, bakpensel, måttkanna, tyllset, avsvalningsgaller eller grytsked hittar du det i sortimentet. Unna dig själv nya bakredskap eller ge bort till bakfantasten i din närhet. Bakredskap är även perfekta presenter att ge bort till den som ska flytta hemifrån. De flesta bakredskap är även användbara vid matlagning.

Blomsterbergs slickepott

En bra slickepott blir snabbt ett av favoritredskapen vid bakning. I sortimentet hittar du flertalet slickepotter i olika storlekar. En slickepott i silikon som tål -20°C till 220 °C kan vara med under bakningens alla steg. Naturligtvis kan du diska den i diskmaskin.

Blomsterbergs kavel

Kaveln i bambu kan du använda både när du ska kavla ut en bulldeg och när du ska lyfta marsipan över en tårta. Denna kavel är förutom enkel att använda också fin att ha liggandes framme som en dekorativ köksdetalj.

Blomsterbergs brödform

Den flexibla brödformen rymmer 1,2 liter och är tillverkad av en silikon som är livsmedelsgodkänd. Brödformen tål temperaturer mellan -20°C och 220 °C. Det innebär att du kan ha formen i frysen, ugnen och även diska den i diskmaskin.

Blomsterbergs muffinsform

Med en muffinsform får du perfekta muffins, i samma storlek, varje gång. Du kan även göra småbröd i muffinsformen. Testa att göra muffins med olika smaker och fyllningar. Varför inte ge dig på att göra cupcakes?

Blomsterbergs utstickare

Med en utstickare kan du få perfekta kakbottnar och kakor. Välj mellan utstickare i flera olika storlekar. Passar lika bra om du ska göra småkakor som medaljbottnar.

Blomsterbergs chokladform

Gör dina egna praliner hemma med hjälp av varumärkets chokladformar. Chokladformarna finns i flera olika utföranden. Att göra praliner blir aldrig tråkigt. Gör praliner och ge bort till någon du bryr dig om, eller njut av dem själv.

Tänk på att skrapa formens överkant ren innan du ställer formen för att svalna, på så sätt blir det lättare att få ur chokladen ur formen. Den stelnade chokladen får lättast ut genom att du vänder formen över en handduk och slår formen lite lätt över bordet.

Mette Blomsterberg

Mette Blomsterberg är framför allt känd från det danska programmet Det søde liv där hon är bak- och dessertexpert.

Blomsterbergs | Bakredskap för proffs Blomsterbergs | Bakredskap för proffs

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies