Villkor

Bodum Pavina

Bodum Pavina erbjuder snygga dubbelväggade glas, perfekta till både varm och kall dryck. Välj mellan kaffeglas och espressoglas i olika storlekar. Kaffeglasen är snygga och håller drycken varm länge.

Glasen är riktigt snygga att ställa fram tillsammans med en Bodum kaffepress eller Bodum tekanna.

Söker du snygga och praktiska kaffeglas är Bodum Pavina glas helt rätt för dig. I glasen kan du servera alla typer av drycker. Den vackra dubbelväggen presenterar drycken på ett snyggt sätt, samtidigt som den dubbla väggen också både isolerar drycken och skyddar dina fingrar.

Pavina kaffeglas

Pavina glas finns som:

  • Espressoglas, 8 cl
  • Kaffeglas, 25 cl
  • Kaffeglas, 35 cl
  • Kaffeglas 45 cl

Pavina espressoglas, 8 cl

De mindre espressoglasen säljs i 2-pack och rymmer 8 cl. Perfekt för en espresso.

Pavina kaffeglas, 25 cl

Kaffeglaset som rymmer 25 cl passar perfekt för cappucinon eller den mindre koppen kaffe eller te.

Pavina kaffeglas, 35 cl

I detta glas kan du servera en latte eller te. Eller varför inte använda glasen till varm choklad?

Pavina kaffeglas 45 cl

De lite rejälare glasen passar lika bra till en större kaffedrink som lemonaden eller teet.

Bodum dubbelväggade glas – många fördelar

Pavina glas har många fördelar. Glasen kan användas till både varma och kalla drycker. Använd de till vardag och fest, till kaffe och juice.

Håller drycken varm

Det dubbelväggade glaset håller drycken varm riktigt länge, tack vare att den fungerar isolerande. Perfekt för dig som vill kunna njuta av kaffet eller teet en längre stund, utan att behöva bekymra dig över att drycken kallnar.

Skyddar fingrarna

Tack vare det dubbla glaset slipper du bränna fingrarna. De stilrena glasen saknar öra. Du kan därför sluta händerna kring glaset utan att behöva bekymra dig över att det ska bli för varmt.

Snygg design

Den snygga designen är svår att motstå. Glaset har en mjuk form som presenterar drycken på ett elegant sätt. Ska du exempelvis servera en kaffedrink kommer den helt till sin rätt i kaffeglaset.

Att servera dryck i klarglas gör dessutom att du ser vad du har hällt upp och drycken känns tilltalande.

Om Bodum

Det var 1944 som Peter Bodum grundade familjeföretaget i Köpenhamn. Bodum har lanserat kaffebryggare, vakuumbryggare, presskannor och glas som alla har blivit otroligt populära. Det är just presskannan som Bodum har gjort sig känd för, men Bodum är också så mycket mer än sin presskanna. I sortimentet hittar du alltifrån textilier, bestick, kaffekvarnar och produkter för hemmet och kontoret.

Med genomtänkt design och hög kvalitet har produkterna tilltalat en bred publik.

Bodum Pavina Bodum Pavina

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies