Villkor

Cole & Mason

Cole & Mason är det brittiska varumärket som erbjuder produkter för smaksättning av mat, däribland saltkvarnar, pepparkvarnar och självbevattnande krukor avsedda för färska kryddor.

Cole & Mason grundades 1919 i London. Till en början tog företaget fram olika typer av hushållsapparater. Det var 1946 som företaget tillverkade sin första pepparkvarn, vilket senare skulle komma att bli företagets största fokus.

Företaget fortsätter hela tiden att utveckla sina produkter, vilket de visar gång på gång. Cole & Mason tillverkade världens första kryddkvarn i akryl 1975 och företagets första elektriska kryddkvarn lanserades 2001.

Cole & Mason salt- och pepparkvarn

Företaget tar fram både salt- och pepparkvarnar, både styckvis och i set. Unna dig själv eller ge bort till någon som du bryr dig om. Salt- och pepparkvarnset brukar uppskattas av de flesta. Passar lika bra till den som ska flytta hemifrån, som till brudparet eller till den som fyller jämt.

Cole & Mason har kvarnset i flera olika utföranden och material. Välj mellan kvarnset i akryl och trä.

Pepparkvarn

Företaget har tagit fram pepparkvarnar i flera decennier. Och det märks. Pepparkvarnarna från företaget håller hög kvalitet. Med pepparkvarnar som har blad av kolstål strimlas pepparkornen, i stället för att krossas. Det innebär att smakerna kommer till sin rätt på bästa sätt.

Saltkvarn

Med en saltkvarn får du ut mer av saltet. Låt saltet vara en krydda som får ta samma plats som alla andra kryddor.

Cole & Mason olja- och vinägerset

Olja och vinäger kan piffa upp vilken sallad som helst. Perfekt att ha ståendes framme på matbordet för att låta gästerna ta önskad mängd själva. De droppfria flaskorna är enkla att använda och tack vare att hällpiparna är konstruerade efter en Flow Control-teknik kan du själv bestämma hastighet för det som du ska hälla upp. Att flaskorna är droppfria gör att du slipper att det hamnar olja och vinäger på bordet. Du får, med andra ord, full kontroll över din dosering av olja och vinäger.

Cole & Mason självbevattnande kruka

Köper du färska kryddor i kruka som du sedan glömmer att ta hand om? Med Cole & Masons självbevattnande krukor behöver du inte göra mer än att fylla på vattenbehållaren då och då. Du behöver inte plantera om kryddkrukan som du köpt i butik, det är bara att ställa ner den i den självbevattnande krukan.

De självvattnande örthållarna är tillverkade av porslin och metall, i en stilren design. Riktigt snygga att ha ståendes framme på köksbänken, eller i köksfönstret. Perfekt för dig som älskar att använda färska kryddor i maten.

Perfekt att ge bort i present till den som uppskattar färska kryddor, men kanske ofta är på resande fot eller helt enkelt inte alltid kommer ihåg att vattna sina växter.

Cole & Mason muskotkvarn

Med en muskotkvarn är det lätt att mala muskot. Muskotkvarnen från Cole & Mason är tillverkad i akryl och rymmer upp till sex muskotkärnor. Att kvarnen är så rymlig för att den, förutom att mala, också förvarar muskoten. Muskot är lika gott till potatismoset, grytan eller efterrätten. Handtaget är tillverkat av krom och har en ergonomisk utformning.

Cole & Mason | Kvarnset, pepparkvarn & olja, vinäger Cole & Mason | Kvarnset, pepparkvarn & olja, vinäger

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies