Villkor

GreenPan

Vår hälsa är det mest värdefulla vi har. GreenPan™ brinner för hälsosam matlagning. De keramiskt belagda kastrullerna lanserades redan 2007 och miljontals konsumenter har anslutit sig till den keramiska revolutionen. 

GreenPan™ har ändrat det material som familjer över hela världen använder och fortsätter att investera i hälsosam teknologi.

Hälsosam matlagning handlar inte bara om de livsmedel du använder, det handlar också om rätt köksredskap. Den patenterade Thermolon™ non-stick teknologin är värmetålig och tål mycket höga temperaturer.

Detta innebär att GreenPan™ har en extra säkerhetsfunktion om du skulle överhetta din panna (ända upp till 450°C), inga giftiga ångor frigörs och beläggningen tar ingen skada!

GreenPan GreenPan

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies