/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

GreenPan

Hälsosam matlagning handlar inte bara om de livsmedel du använder, det handlar också om rätt köksredskap. Rätt köksredskap hittar du hos GreenPan.
GreenPan
GreenPan

GreenPan - pionjär inom PFAS-fria köksprodukter med non stick-beläggning

2007 utvecklade GreenPan den första PFAS-fria keramiska non-stick beläggningen på köksredskap i världen. Idag är GreenPan den ledande experten på hälsosam PFAS-fri matlagning. Varumärket gör bland annat serierna Barelona Pro, Geneva, Smart Shape och Permiere.
Utöver stekpannor och kokkärl har även GreenPan omnicooker, slowcooker, bordsgrill och våffeljärn i sitt sortiment.
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
42 produkter
40 av 42 produkter

GreenPan stekpannor

Vår hälsa är det mest värdefulla vi har. GreenPan™ brinner för hälsosam matlagning. De har ändrat det material som familjer över hela världen använder och fortsätter att investera i hälsosam teknologi. Den patenterade Thermolon™ nonstick teknologin tål mycket höga temperaturer. Detta innebär att GreenPan™ har en extra säkerhetsfunktion. Om du skulle överhetta din panna (ända upp till 450°C) frigörs inga giftiga ångor och beläggningen tar ingen skada!

GreenPan - Förändring

Traditionell nonstick är plast. Dessa plaster, plus de kemikalier som används för att göra dem till nonstick-beläggningar, har förändrat nästan alla levande ting på jorden. Ingen kunde föreställa sig hur stor miljöpåverkan skulle bli när nonstick-beläggningar uppfanns i mitten av 1950-talet. Kemikalierna som gör plast till nonstick kan nu hittas hos 99% av amerikanerna och mikroplaster har blivit så vanliga att de har hittats hos ofödda barn.
GreenPan™ ville bryta den onda cykeln. För att göra detta framställde de Thermolon™ år 2007. De har nu bytt ut plast för sand. Thermolon™ har utmärkts som den första nonstick-beläggningen tillverkad utan PFAS, PFOA, bly eller kadmium. På mindre än 15 år har GreenPan™ blivit ledande inom hälsosam nonstick-matlagning.

GreenPan har innovation och hållbarhet i åtanke

GreenPan™ har över 150 patent för tekniska framsteg speciellt utformade för att underlätta matlagningen för alla. För att bidra till en mer hållbar planet använder GreenPan™ återvunnet aluminium i alla deras produkter. Deras fabrik går på 30% solenergi och de har också 50 anställda dedikerade till kvalitetskontroll, för att se till att alla produkter som de tillverkar håller en längre tid.

GreenPan - 60 dagars retur

Med GreenPan™ har du dessutom 60 dagars retur. Konsumenter kan returnera sina oanvända produkter inom 60 dagar efter mottagandet. GreenPan™ accepterar returer för produkter som är oanvända och i originalförpackning.