GreenPan

Hälsosam matlagning handlar inte bara om de livsmedel du använder, det handlar också om rätt köksredskap. Rätt köksredskap hittar du hos GreenPan.
GreenPan
GreenPan
42 produkter
40 av 42 produkter

GreenPan stekpannor

Vår hälsa är det mest värdefulla vi har. GreenPan™ brinner för hälsosam matlagning. De har ändrat det material som familjer över hela världen använder och fortsätter att investera i hälsosam teknologi. Den patenterade Thermolon™ nonstick teknologin tål mycket höga temperaturer. Detta innebär att GreenPan™ har en extra säkerhetsfunktion. Om du skulle överhetta din panna (ända upp till 450°C) frigörs inga giftiga ångor och beläggningen tar ingen skada!

GreenPan - Förändring

Traditionell nonstick är plast. Dessa plaster, plus de kemikalier som används för att göra dem till nonstick-beläggningar, har förändrat nästan alla levande ting på jorden. Ingen kunde föreställa sig hur stor miljöpåverkan skulle bli när nonstick-beläggningar uppfanns i mitten av 1950-talet. Kemikalierna som gör plast till nonstick kan nu hittas hos 99% av amerikanerna och mikroplaster har blivit så vanliga att de har hittats hos ofödda barn.
GreenPan™ ville bryta den onda cykeln. För att göra detta framställde de Thermolon™ år 2007. De har nu bytt ut plast för sand. Thermolon™ har utmärkts som den första nonstick-beläggningen tillverkad utan PFAS, PFOA, bly eller kadmium. På mindre än 15 år har GreenPan™ blivit ledande inom hälsosam nonstick-matlagning.

GreenPan har innovation och hållbarhet i åtanke

GreenPan™ har över 150 patent för tekniska framsteg speciellt utformade för att underlätta matlagningen för alla. För att bidra till en mer hållbar planet använder GreenPan™ återvunnet aluminium i alla deras produkter. Deras fabrik går på 30% solenergi och de har också 50 anställda dedikerade till kvalitetskontroll, för att se till att alla produkter som de tillverkar håller en längre tid.

GreenPan - 60 dagars retur

Med GreenPan™ har du dessutom 60 dagars retur. Konsumenter kan returnera sina oanvända produkter inom 60 dagar efter mottagandet. GreenPan™ accepterar returer för produkter som är oanvända och i originalförpackning.