Villkor

Guardini

Guardini designar moderna och innovativa baktillbehör.

Guardinis bakprodukter är tillverkade i silikon eller tunn metall. Alla produkter har non-stickbeläggning samt är både BPA-och PFOA-fria. Deras högkvalitativa produkter kan användas för både bakning och matlagning.

Guardini Bakformar i metall

De erbjuder muffinsformar, kakformar, brödformar, sockerkaksformar och tårtformar som alla är lätta, både i vikt och att använda, eftersom de är gjorda av ett optimerat stål som låter värmen spridas snabbt och jämnt vilket gör att du alltid får utmärkta resultat när du bakar eller lagar mat. Dessutom är de försedda med non sticky beläggning.  

Italienska Guardinis produkter är dessutom snyggt designade och finns i många fina färgserier.

Guardini pizzaform

Som det italienska företag det är så finns kunskaperna om vad som behövs för att baka en fulländad pizza. Med deras pizzaformar får du en perfekt formad pizza med spröd botten.

Pizzaformarna är lätta att använda eftersom de är gjorda av Hi-Top-stål som är en väldigt lätt metall som snabbt fördelar värme. De är dessutom försedda med Ilaflon Special non-stick-beläggning så att pizzorna enkelt släpper från formen när de är färdiggräddade.

Brödformar i silikon

En Guardini brödform i silikon är perfekt att göra bröd i. De är tillverkade av livsmedelsgodkänd silikon och oavsett om du vill baka frallor, limpor, bananbröd eller efterrätter blir resultatet perfekt med hjälp av Made In Italy-kvaliteten på Guardini silikonformar och att produkterna är försedda med non-stick som gör att bröden släpper lätt från formarna.

De tillverkar även silikonmattor som passar till att laga pizza, kex eller croissanter med. Silikonmattorna är också försedda med non-stick beläggning och tål höga temperaturer som gör att de kan användas både i vanlig ugn och mikrovågsugn.

Både silikonbrödformar och bakmattor är hygieniska, luktfria och avger ej någon smak på det du tillagar. Dessutom är produkterna lätta att diska, både för hand och i diskmaskin.

De har även formar för cupcakes i sitt sortiment som också är tillverkade i liknande silikon som är idealiska för att baka muffins, cupcakes och smågodis.

Både cupcakeformar och mattor i silikon ersätter pappersmuffinsformar och bakplåtspapper och kan användas tusentals gånger i stället för att användas en gång och sen slängas som med papper.

BPA-fria produkter av högsta kvalitet

Produkterna är alla av hög kvalitet och både deras köksprodukter tillverkade i silikon och även de som är i metall har en non-stick beläggning som är både BPA- och PFOA-fria. Vad gäller till exempel brödformar som Silver Elegance Brödformar eller Bake Natural Springform är de utformade för att skapa den perfekta bakningen genom att formarna tillverkats i tunn metall, vilket gör att värmen fördelas bättre och gör att bakningsprocessen blir jämnare.

Tillverkade i Italien

Guardini har designat och tillverkat modern och innovativ bakningsutrustning sedan 1950. De flesta produkter är sen starten tillverkade i Italien och de har alltid haft underbara färgsättningar på sina produkter. Så även nu med formar i underbara röda och gröna färger.

Guardini på Cervera

Vi på Cervera är stolta över att kunna erbjuda dessa underbara italienska produkter. För som de själva säger: våra produkter är både lätta och lätta att använda och att underlätta i köket för våra kunder är något som både Cervera och Guardini brinner för!

Guardini - köksprodukter som är lätta och lätta att använda Guardini - köksprodukter som är lätta och lätta att använda

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies