Villkor

Jamie Oliver

Han blev känd som ”Den nakna kocken ”i tv men är idag lika uppskattad för sitt samarbete med Tefal. Jamie Oliver stekpanna finns i många storlekar och varianter. Allt ifrån den mest kända Cook's Classic Stekpanna 28cm i rostfritt stål med nonstick-beläggning till gjutjärnspanna, traktörpanna och kastruller. Alla med den karaktäristiska röda Thermo-Spot cirkeln i mitten.

Jamie Oliver Stekpanna

Mest kända är de klassiska stekpannorna han designat tillsammans med Tefal.

De klassiska stekpannorna är tillverkade av anodiserad aluminium och har en non-stickbeläggning som underlättar matlagningen.

Stekpannorna är utrustade med en karaktäristisk Tefal värmeindikator. Med hjälp av en röd ThemoSpot i stekpannans mitt kan du se när stekpannan har uppnått perfekt temperatur.

Dessa stekpannor finns likt övriga serier i ett flertal storlekar: Stekpanna 28 cm är den vanligaste storleken på stekpannor men de finns även som lite mindre stekpanna som är 24 cm i diameter och en större stekpanna 30 cm när du behöver laga mycket mat till familj eller gäster.

Jamie Oliver Tefal kokkärl

Han har även varit med och tagit fram många andra produkter för köket.

Bland annat de uppsättningar med högkvalitativa kokkärl han också designat tillsammans med det franska företaget Tefal. De har tagit fram ett antal serier som Jamie Oliver Everyday, Jamie Oliver Premium och Classic som i de flesta uppsättningar finns som stekpannor, traktörpanna, gjutjärnspanna, stekpanna med lock och wokpanna.

Stekpannorna fungerar på induktionshäll och i stort sett på alla spisar och kan även användas i ugn.

Jamie Oliver köksknivar

Andra köksprodukter som bär hans namn är skärbrädor, bakformar och framför allt knivar.

Tillsammans med Tefal har han tagit fram ett antal kockknivar, köksknivar och brödknivar

Den nakna kocken

Genom matlagnings tv-serien Den nakna kocken fick han sitt genombrott. Serien började sändas 1999 och idén bakom var att maten ska vara enkel. Det nakna syftar alltså på maten, inte han själv.

Jamie Oliver recept

Enkelheten är något han tagit med sig under hela sin karriär. Han är känd för sina recept med 5 ingredienser och måltider som tar 15 minuter att göra.

Han har samlat dessa recept i ett antal kokböcker med enkla och goda recept och är även en förespråkare för vegetarisk matlagning, något han presenterat i kokboken Vego: enkla & goda rätter för alla.

Jamie Oliver pizza

Förutom den vegetariska matlagningen brinner han även för det italienska köket. Hans pizza och carbonara är uppskattade recept världen över och serveras även på hans egen restaurangkedja Jamies Italian.

Jamie Olivers Kalkon

Men han är trots allt engelsman så några av hans mest älskade recept genom den över 20 år långa karriären är engelska klassiker som kalkon, både helstekt kalkon och kalkon i ugn och även hans magiska recept på boeuf bourguignonne.

Enkel och hälsosam matlagning

Vi på Cervera är stolta att kunna erbjuda Jamie Olivers produkter. Dels för att köksutrustningen i sig är väldigt bra, dels för att vi gillar hans approach till matlagning där det enkla, hälsosamma, goda och gärna vegetariska står i centrum. Den slogan Tefal använder för deras gemensamma produkter ”För enkel matlagning varje dag” stämmer även in på vår egen vision.

Jamie Oliver - Stekpanna & traktörpanna Jamie Oliver - Stekpanna & traktörpanna

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies