Villkor

Klong Äng

Design Eva Schildt

Klong vas Äng gör ger snittblommorna en vacker presentation. Välj mellan Klong Äng i mässing eller stål. Klong Äng är vacker både med och utan blommor i.

Klong vas – Äng

Vasen Äng öppnar upp för nya sätt att arrangera blommorna på. Glasvasen är munblåst och har en insats i metall. Metallinsatsen öppnar upp för många olika möjligheter när det kommer till hur du kan placera snittblommorna. Med bara några få snittblommor kan du skapa en vacker kreation. Äng vas tillför garanterat någonting till din inredning. Unna dig själv en ny vas eller ge bort till någon du bryr dig om.

Tanken bakom vasen är att varje blomma ska ha två stödpunkter för att stå. På så sätt kan du placera blomman precis så som du vill och den kommer att stå kvar. Vasen gör de möjligt att blanda snittblommor som har olika höjd.

Klong vas Äng – liten, stor, mega och rektangulär

Vasen Äng finns i flera olika utföranden. Du kan med fördel placera flera vaser, likadana eller olika, från serien bredvid varandra. Vaserna harmoniserar fint bredvid varandra. Såklart kan du även placera flera vaser på olika platser i hemmet. En stor fördel med vasen är att du enbart behöver några få snittblommor för att skapa en vacker kreation. Köper du en bukett kan du därför med fördel dela upp den och placera den i flera olika vaser.

Liten

Den lilla vasen är rund och har en höjd på 9 cm och en diameter på 13 cm.

Stor

Den stora vasen är rund och har en höjd på 10 cm och en diameter på 21 cm.

Mega

Vasen var storlek benämns som mega är rund och har en höjd på 7 cm och en diameter på 40 cm.

Rektangulär

Den rektangulära vasen har en metallställning, i stället för en glasvas. Längden på vasen är 32 cm, bredden 8,5 cm och höjden 9,5 cm.

Klong vas Äng – mässing, stål, blåsvart, svart

De olika vaserna finns i olika utföranden, med olika varianter på metallinsatsen. Välj mellan en insats i mässing, stål eller lackerat rostfritt stål.

Bra present

Vasen är en perfekt present att ge bort till den inredningsintresserade och den som gillar växter. Vaserna i serien brukar uppskattas av många. Ge bort den i inflyttningspresent, bröllopspresent eller födelsedagspresent.

Design av Eva Schildt

Det är designern Eva Schildt som ligger bakom vasen Äng. Schildt hämtar gärna sin inspiration från karga skärgårdsmiljöer och havet. Hon har en examen från Beckmans designhögskola och har förutom inredningsdetaljer formgivit textilier, förpackningar och möbler.

Skötselråd

För att din vas ska hålla sig fin riktigt länge är de viktigt att regelbundet byta vattnet. Om vasen lämnas med samma vatten över en längre tid finns en risk att växtsaft tränger in i metallställningen. Se även till att torka bort växtsaft från ställningen om det har fastnat. Diska metallinsatsen med diskmedel utan slipmedel och ljummet vatten.

Klong Äng Klong Äng

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies