/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Äng

Äng vas från svenska varumärket Klong har gett oss möjligheten att arrangera blommor på ett nytt, vackert och kreativt sätt. Den utskurna metallställningen i mässing fungerar som ett inbyggt blomsterstöd, vilket ger varje blomma möjligheten att stå separat och därmed också i olika höjder. Oavsett storlek och färg är vasen ett säkert kort för att tillföra det lilla extra i ett rum.
Äng
Äng

Klong Äng

När det svenska varumärket Klong lanserade Äng frågade vi oss hur vi hade arrangerat blommor tidigare. Äng är nämligen en vas som ger en möjligheten att skapa fina och personliga blomsterarrangemang. Ta fram din kreativa sida och nå professionella resultat med din nya vas.
Designern bakom Äng är kreatören Eva Schildt. Schildt designar med en tro om att människor är likadana över tid. Hon dras till traditionell design och små provokativa detaljer. Schildts design brukar förknippas med naturen och det organiska. Förutom Äng har hon formgivit lampor, möbler, smycken, textilier, leksaker, hushållsapparater och förpackningar.

Äng vas i mässing

Vasen Äng består av en munblåst glascylinder och en handtillverkad insats av mässing. Insatserna kommer i flera olika utföranden, i vårt breda sortiment hittar du bland annat:
  • Blåsvart mässing
  • Mässing
  • Försilvrad mässing
  • Svärtad mässing
För att vasen skall se vacker ut och hålla under lång tid framöver är det viktigt att följa skötselråden. Glascylindern och metallställningen kan diskas för hand med diskmedel. Vi rekommenderar att du torkar av metallen regelbundet och undviker växtnäring för att minska risken för missfärgning.

Storlekar

Den runda vasen finns i storlekarna:
  • Liten
  • Stor
  • Mega
Det finns även en rektangulär utformning, tillverkad av oxiderad mässing och gjord för hand.