Villkor

Rosti Mepal

Vi har ett stort sortiment Margretheskålar. Här hittar du hela vårt sortiment av bunkar och skålar.

Rosti för alla som älskar kvalitet och färg.

Rosti och melamin var en del av 60-talets popkultur och har sedan dess befäst sitt starka varunamn framförallt genom det dess frontprodukt – den danska världssuccén - Margretheskålen.

Skålen formgavs 1955 av den unge talangfulle designen Jacob Jensen i Sigvard Bernadotte och Acton Bjørns designstudio i Köpenhamn och har blivit en av de största danska världssuccéer någonsin. Drottning Margrethe av Danmark har lånat ut sitt namn till den. Alla känner till den, en del samlar på den och för många framkallar den trivsamma vardagsminnen från mormors kök.

Rosti-serien hjälper till att ge köket ett enhetligt utseende - produkterna kan staplas, mixas och matchas oberoende av produktgrupp. De är hållbara, funktionella vardagsredskap som ger köksinredningen en smart och färgglad touch, i en kvalitet som är oföränderlig.

Det kommer hela tiden nyheter från Rosti, som förnyar butikens innehåll och kundernas valmöjligheter. Nya eftertraktade produkter lanseras flera gånger varje säsong, i högaktuella och moderiktiga färger. Nya, roliga och trendiga produkter som Margretheskålen i miniutgåva, lock till skålarna, 2go-dricksflaska och självvattnande krukor i glada kulörer.

Rosti Mepal | Köp Margretheskålar hos oss Rosti Mepal | Köp Margretheskålar hos oss

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies