/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Rosti

Rosti Mepal tillverkar köksredskap i härliga färger och former och var en del av 60-talets popkultur. Allra mest känd bland Rosti Mepals produkter är den omåttligt populära skålen Margrethe.
Rosti
Rosti
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
144 produkter
40 av 144 produkter

Rosti Mepal skålar

Margrethe skålen som nu nästan är synonym med varumärket och har blivit något av en dansk världssuccé! Älskar du kvalitet och inte räds färg i köket är Rosti Mepal helt rätt val.

Margrethe skål

Skålen Margrethe från Rosti Mepal har blivit en världssuccé. Alla känner till den, en del samlar på den, och hos många för den tankarna till mysiga stunder i mormors kök. Skålarna finns i olika storlekar och färger, och skålarna kan staplas för att ta upp minimalt med utrymme i köksskåpen!

Skålset

Har du fastnat för en särskild färg på skålarna? Kolla in det praktiska skålsetet med två eller tre Margretheskålar i olika storlekar.

Rostfri

Du har väl inte missat skålen Margrethe i rostfritt stål? Ännu mer hållbar – men självklart lika snygg och stilsäker.

Storlekar

Den populära skålen finns i olika storlekar. De populäraste är mellanstorlekarna och de större skålarna, 2 liter, 3 liter, 4 liter och 5 liter.

Margrethe historia

Skålen som formgavs 1955 av den unga talangfulla designern Jacob Jensen i Sigvard Bernadotte och Acton Bjørns designstudio i Köpenhamn har blivit en av de största danska världssuccéerna någonsin. Så populär att Drottning Margrethe av Danmark till och med har lånat ut sitt namn till den.
Vi har ett stort sortiment Margretheskålar i olika storlekar och färger. Vill du kombinera Margrethe med andra skålar hittar du hela vårt sortiment av bunkar och skålar här. 

Utbud

Några av de mest älskade produkterna från Rosti Mepal är bunkarna eller vispskålarna Margrethe, men de har ett stort utbud med andra populära produkter som innefattar allt från durkslag och bunke till tillbehör som stekspade och slev.

Durkslag

Durkslag precis i Rosti Mepals anda! Durkslagen har samma storlekar och form som Margrethe-skålen och kan därför kombineras och staplas som en färgklick i köket. Finns i grön, grå och blå i två storlekar: 1,5 liter och 4 liter.

Slev

Glöm tråkiga slevar i köket som vissnar efter bara några användningar! Välj mellan Rosti Mepal grytsked olika former, färger och storlekar efter ditt tycke och smak – här har du kvalitet som håller. Matcha sleven med Margretheskålarna eller gå loss med olika färger. 

Lock

Behöver du ställa in skålen i kylskåpet kanske du vill ha ett lock som skyddar maten. Glöm bort jobbig plastfilm som dessutom är dålig för miljön – locken från Rosti Mepal kan du använda gång på gång. De finns självklart i olika storlekar för att passa alla Margretheskålar.

Rosti Mepal

Rosti Mepal hjälper dig att ge köket ett både enhetligt och personligt utseende – produkterna kan staplas, mixas och matchas oberoende av produktgrupp. Köksredskapen från Rosti Mepal är hållbara, funktionella vardagsredskap som ger köksinredningen en smart och rolig touch.

Sortiment

För att hänga med sina kunders önskemål förnyar Rosti Mepal sitt sortiment hela tiden. Varje säsong lanseras nyheter flera gånger i nya, högaktuella och moderiktiga färger men självklart i samma stil! Några exempel på nya, roliga och trendiga produkter är de populära locken till skålarna.