Villkor

Tell Me More Interiors

Tell Me More Interiors grundades 2012 av paret Annalena och Marcus som delar en passion för det textila och för genuint hantverk.

Deras kollektion besår av vackra inredningsdetaljer så som kökstextilier, dekorativa ljuslyktor, härliga doftljus och doftoljor.

Tell Me Mores koncept är att göra funktionella produkter av högkvalitativa material, i naturnära färger och former. Produkterna tas fram med en ambition om att de ska användas med kärlek och över lång tid. Hantverket är centralt för dem och de jobbar lokalt med duktiga hantverkare runt om i världen.

Tell Me More står för ett enkelt leverne och sätter människor och miljön vi lever i, i första rummet. De inspireras av naturen och skapar produkter som är tänkta att överleva trender och hålla under lång tid, både vad gäller form och kvalitet. Inspirationen, när det kommer till material och uttryck, kommer från skandinaviska element så som skogen, havet och bergen. 

Du hittar deras huvudkontor, showroom och konceptbutik i centrala Göteborg.  

Tell Me More Interiors | Stämningsfulla ljuslyktor Tell Me More Interiors | Stämningsfulla ljuslyktor

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies