/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tell Me More

Tell Me More är kända för sina vackra ljuslyktor, och hela deras kollektion består av lika underbara inredningsdetaljer för heminredning så som dekorativa doftljus, kökstextilier, doftoljor, oljelampor, porslin, mattor och sängkläder.
Tell Me More
Tell Me More
Finns i lager
Varumärke

    K

Kategori
Material
Färg
Pris
kr
kr
170 produkter
40 av 170 produkter

Tell Me More ljuslykta

Tell Me Mores charmiga ljuslyktor och ljushållare finns i flera olika färger och utseenden.
Med sina vackra färger och naturliga skiftningar skapar dessa ljuslyktor en mysig stämning i alla rum. Ljuslyktorna är handgjorda och av glas och skiftningarna i glaset framställs med hjälp av sand vid infärgningen. Varje lykta blir därför unik och får sitt eget vackra sken. Ljuslyktorna finns i många storlekar, både stora och små ljuslyktor, och färger så att kombinera dem skapar härliga sammansättningar!
Ljuslyktorna passar till vanliga värmeljus.

Tell Me Mores sängkläder och textilier

Tell Me More tillverkar även härliga kuddar, mattor, filtar, hampamattor och andra sängkläder och textilier.
Några av de produkter som företaget först producerade, hampamattor, är än idag en del av de linne och textilprodukter som de har i sitt sortiment. Idag har de utökat sitt sortiment men konceptet är fortfarande att göra funktionella saker i högkvalitativa material.
Som exempel på vad de idag producerar vid sidan av mattorna är olika sorters sängkläder i ekologisk bomull som kuddar, kuddfodral, innerkuddar, plädar och filtar. De har även tagit steget från sovrummet och in i köket och tillverkar idag även köksprodukter som servetter, bordsdukar och kökshanddukar
Deras ljuvliga kökshanddukar tillverkade i mjukt stentvättat linne kommer tillföra en härlig rustik känsla i ditt kök. Precis som deras övriga produkter så passar de lika bra för sig som tillsammans med andra föremål från företaget för att skapa en skapa en personlig känsla i hemmet och en atmosfär att längta hem till.

Tell Me More – Skandinavisk inredning

Företagets koncept är att göra funktionella produkter av högkvalitativa material, i naturnära färger och former. Produkterna tas fram med en ambition om att de ska användas med kärlek och över lång tid. Hantverket är centralt för dem och de jobbar lokalt med duktiga hantverkare runt om i världen.
Tell Me More står för ett enkelt leverne och sätter människor och miljön vi lever i, i första rummet. De inspireras av naturen och skapar produkter som är tänkta att överleva trender och hålla under lång tid, både vad det gäller form och kvalitet. Inspirationen, när det kommer till material och uttryck, kommer från skandinaviska element så som skogen, havet och bergen.

Tell Me Mores historia

Tell Me More grundades 2011 av AnnaLena Jönsson och Marcus Eliasson som delar en passion för det textila och för genuint hantverk. De första varor som de sålde under eget namn var linnesängkläder och hampamattor som fortfarande är en grundsten i sortimentet, idag i ännu större urval av modeller och färger. Dock givetvis med samma genuina kvalitet och känsla.
Företagets rötter finns på västkusten och deras huvudkontor, showroom och konceptbutik finns i centrala Göteborg.
Vi på Cervera är stolta över att kunna erbjuda våra kunder Tell Me Mores härliga inredningskoncept med allt ifrån ljuslyktor och ljusstakar till textilier, mattor, glas och keramik.