Fri frakt & fria returer till butik
Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch, ett livsstils´varumärke av hög klass med anrikt ursprung från 1748. Med hjärtat mitt i Europa, för produktion av bordsporslin och sanitetsprodukter står företaget idag stabilt på dess varumärkesgrund, som bygger på:

FÖRTROENDE – klassisk, stilren, kosmopolitisk
INSPIRATION – innovativ, artistisk, passionerande
HÅLLBARHET – funktionell, solid, högkvalitativ

Villeroy & Boch, en världsproducent av bords- och sanitetsporslin, har en näst intill 300-årig historia med ett kontaktnät långt utöver det vanliga. Kungligheter, kända konstnärer, Europeisk aristokrati m.m. finns nära knutna till Villeroy & Boch´s högkvalitativa produkter, som i ett av sina två produktben erbjuder ”allt för det dukade bordet”. Idag drivs koncernen av den 8:e generationen av samma familj som vid start 1748. Huvudkontoret ligger sedan 1809 i Mettlach, Tyskland, i anslutning till ett kloster från 1600-talet som ger en slottsligt passande miljö.

Villeroy & Boch Villeroy & Boch

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies