Villkor

Månadens Bjud-Mer Person

Av | 21 oktober 2015

Denna månads Bjud mer-person är ingen mindre än Carolina Gynning

Carolina är en svensk trendikon och ägnar sig på heltid åt sitt kreativa skapande och konsten är den huvudsakliga sysselsättningen, men hon formger också smycken och inredningsdetaljer. Dessutom har hon gett ut fyra bästsäljande böcker och spelat huvudrollen i Jesper Ganslandts film Blondie.

Hos oss kan du köpa Carolinas fina glas-serie som innehåller vinglas, champagneglas, ölglas, martiniglas, vattenglas och en karaff som enbart säljs hos oss på Cervera. Varje glas pryds av olika vackra frilagda motiv från Carolinas konstverk och har en signatur av Carolina.

Se mer av Carolina Gynnings glas-serie här!

Vad är det som driver dig framåt och ger dig tillfredsställelse? 

Det är något inbyggt, när jag var mindre var det hämnd. Jag ville visa människor som tryckte ner mig att jag minsann kunde att jag inte var någon looser. Nu känns det som att jag vunnit över många som inte tyckt att jag var något.

Vad är vardagslyx för dig? 

Jag älskar att få vara med mina flickor att få skratta med dem och vakna med dem och somna med dem det är lyx.

Tips för en lyckad fest?! 

Det ska vara genomtänkt och mycket bra energi människor som är positiva och glada. Dukning är roligt, jag är nog bättre på dukningar än på matlagning.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies