Villkor

Månadens Bjud-Mer Person

Av | 21 oktober 2015

Denna mÄnads Bjud mer-person Àr ingen mindre Àn Carolina Gynning

Carolina Àr en svensk trendikon och Àgnar sig pÄ heltid Ät sitt kreativa skapande och konsten Àr den huvudsakliga sysselsÀttningen, men hon formger ocksÄ smycken och inredningsdetaljer. Dessutom har hon gett ut fyra bÀstsÀljande böcker och spelat huvudrollen i Jesper Ganslandts film Blondie.

Hos oss kan du köpa Carolinas fina glas-serie som innehÄller vinglas, champagneglas, ölglas, martiniglas, vattenglas och en karaff som enbart sÀljs hos oss pÄ Cervera. Varje glas pryds av olika vackra frilagda motiv frÄn Carolinas konstverk och har en signatur av Carolina.

Se mer av Carolina Gynnings glas-serie hÀr!

Vad Ă€r det som driver dig framĂ„t och ger dig tillfredsstĂ€llelse? 

Det Àr nÄgot inbyggt, nÀr jag var mindre var det hÀmnd. Jag ville visa mÀnniskor som tryckte ner mig att jag minsann kunde att jag inte var nÄgon looser. Nu kÀnns det som att jag vunnit över mÄnga som inte tyckt att jag var nÄgot.

Vad Ă€r vardagslyx för dig? 

Jag Àlskar att fÄ vara med mina flickor att fÄ skratta med dem och vakna med dem och somna med dem det Àr lyx.

Tips för en lyckad fest?! 

Det ska vara genomtÀnkt och mycket bra energi mÀnniskor som Àr positiva och glada. Dukning Àr roligt, jag Àr nog bÀttre pÄ dukningar Àn pÄ matlagning.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies