Hemleverans 39 kr | Fri frakt över 399 kr
Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Duka upp till midsommar!

Av | 22 maj 2019

Duka upp till midsommar! 
- skapa sommarkänsla på ett kick

Sill-lunch, dans runt stången och grillmiddag – låter det som ett bekant recept? En klassisk midsommar går i blått och vitt och med små och enkla medel sätter du din personliga touch på dukningen. Här hittar du en riktigt somrig dukning som bjuder in till umgänge och skratt hela dagen. 

Produkter i bilderna

Åsa Myrbergs 5 bästa tips till sommarlunchen

- Sommarens färger är blått och vitt, men var inte rädd för att blanda nyanser och mönster för att sätta en personlig prägel.

- Ett tårtfat kan lika gärna vara ett uppläggningsfat! Höjdskillnader skapar dynamik i dukningen.

- Man äter som bekant även med ögonen, så låt råvarorna ta plats. Tänk färgglatt, frukter och grönsaker.

- Använd en marmorbricka, skärbräda eller en planka för att samla bordets dekorationer i mitten. Det ramar in, men är också praktiskt då den lätt kan flyttas undan om du behöver skapa extra plats för maten.

- Glöm inte att servera vatten! Om solen är framme och skiner, eller om det bjuds på snaps, är det extra viktig att komma ihåg vattnet. Gör det extra inbjudande genom att smaksätta det själv med bär och frukter. Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies