Villkor

KitchenAid Artisan Power Plus Blender

Av | 30 maj 2017

KitchenAid Power Plus blender är en utomordentligt kraftfull blender som klarar av alla dina nyttiga recept. Den blandar enkelt frön, grönsaker samt torkad och frusen frukt till lena smoothies, juicer och smör samt soppor. Med hjälp av tre förinställdaprogram: smoothies, juicer och soppor, så blandar du enkelt ditt recept. Varje program har ett unikt intervall av varierande hastigheter som är designade för att uppnå perfekt resultat. På bara fem minuter, kan du tack vare dess exklusiva värmekontrollkärl mixa och värma upp soppa. Blendern hjälper dig till en god hälsa genom att göra det enklare att äta färskt och näringsrikt och som ett extra plus i kanten, har blendern en garanti på 10 år. 

Snabb varm choklad

6 portioner
Ingredienser:
200 g mörk choklad
500 ml mjölk

Instruktioner:
Lägg ingredienserna i tillbringaren. Starta blendern och välj det förinställda programmet för soppa. Servera den varma chokladen med vispad grädde, ett stänk kanel och färsk mynta.

Färsk mandelmjölk

6 portioner
Ingredienser:
250 g råa mandlar (helst blötlagda över natten)
500 ml vatten
4 matskedar socker
5 isbitar (stora)

Instruktioner:
Lägg ingredienserna i behållaren i den ordning som de står i. Starta blendern och öka långsamt hastigheten till läge 11. Blanda i 1 minut med topphastighet eller tills du har fått rätt konsistens. Förvara i kylskåp. Skaka väl innan servering.

Fler recept och inspiration hittar du på KitchenAids hemsida.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies