Villkor

KitchenAid Artisan Power Plus Blender

Av | 30 maj 2017

KitchenAid Power Plus blender Ă€r en utomordentligt kraftfull blender som klarar av alla dina nyttiga recept. Den blandar enkelt frön, grönsaker samt torkad och frusen frukt till lena smoothies, juicer och smör samt soppor. Med hjĂ€lp av tre förinstĂ€lldaprogram: smoothies, juicer och soppor, sĂ„ blandar du enkelt ditt recept. Varje program har ett unikt intervall av varierande hastigheter som Ă€r designade för att uppnĂ„ perfekt resultat. PĂ„ bara fem minuter, kan du tack vare dess exklusiva vĂ€rmekontrollkĂ€rl mixa och vĂ€rma upp soppa. Blendern hjĂ€lper dig till en god hĂ€lsa genom att göra det enklare att Ă€ta fĂ€rskt och nĂ€ringsrikt och som ett extra plus i kanten, har blendern en garanti pĂ„ 10 Ă„r. 

Snabb varm choklad

6 portioner
Ingredienser:
200 g mörk choklad
500 ml mjölk

Instruktioner:
LĂ€gg ingredienserna i tillbringaren. Starta blendern och vĂ€lj det förinstĂ€llda programmet för soppa. Servera den varma chokladen med vispad grĂ€dde, ett stĂ€nk kanel och fĂ€rsk mynta.

FÀrsk mandelmjölk

6 portioner
Ingredienser:
250 g rÄa mandlar (helst blötlagda över natten)
500 ml vatten
4 matskedar socker
5 isbitar (stora)

Instruktioner:
LĂ€gg ingredienserna i behĂ„llaren i den ordning som de stĂ„r i. Starta blendern och öka lĂ„ngsamt hastigheten till lĂ€ge 11. Blanda i 1 minut med topphastighet eller tills du har fĂ„tt rĂ€tt konsistens. Förvara i kylskĂ„p. Skaka vĂ€l innan servering.

Fler recept och inspiration hittar du pĂ„ KitchenAids hemsida.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies