/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Knyt ihop påsken med systrarna Eisenman

Knyt ihop påsken med systrarna Eisenman
Knyt ihop påsken med systrarna Eisenman
Bland våra medlemmar tycker 6 av 10 att det är viktigt att följa traditioner, men samtidigt drar man sig för att bjuda hem under påsken på grund av stress och tidsbrist. Lösningen är enkel – bjud hem på påsk-knytis! Vi bad Lisa och Monica Eisenman att dela med sig av sina bästa tips för en påsklunch för många.
Förresten! Visste du att, förutom ägg, är lamm den vanligaste påskmaten bland våra medlemmar?
Knyt ihop påsken med systrarna Eisenman

Om systrarna

Systrarna Lisa och Monica Eisenman har en genuin passion för att äta, laga, prata och bjuda på mat. I snart 20 år har de arbetat med mat och matlagning tillsammans: de har drivit kokbokscafé, släppt åtta egna kokböcker, arbetat som matkreatörer och matstylister. De kan det här med mat helt enkelt.

Tips när du ska bjuda många enkelt

Bjud in till knytkalas och be gästerna ta med sig tillbehören så kan du fokusera på några få rätter, som allra helst går att förbereda någon dag innan. Pulled lamm blir till exempel bara godare dagen efter!
Hitta en mixa av vegetariskt, fisk och kött så att det finns något för alla. Eller varför inte hel-veg?
Våren är en riktigt härlig mattid men många primörer i säsong! Gå loss bland sockerärtor, morötter, sparris, rädisor och bönor i alla dess former.
Servera maten buffé-style på stora uppläggningsfat, skärbrädor och brickor och låt alla servera sig själva.
Tycker du att det känns övermäkigt med förberedelserna? Gör checklistor och beta av. Eller ännu hellre: Sänk ribban och fokusera på umgänget med dina nära och kära snarare än att allt måste kännas perfekt.
Knyt ihop påsken med systrarna Eisenman