Villkor

Cerverat & Klart med Nikki Amini

Av | 16 juni 2021
/link/2703f0d4e48f427b9e66e81412d76934.aspx

Det är dags för Sofia Henriksson att bjuda in sin nästa gäst till Cerverat & Klart, och den här gången är det ingen annan än föreläsaren och Idol-ikonen Nikki Amini. De bjuder in till en sommarbrunch med en härlig sharefood-meny i fokus. Eftersom Nikki främst är intresserad av efterrätten blir det såklart två sötare inslag på menyn!

Sofia delar med sig av tips som tar matlagningen till nästa nivå och lyckas trots Nikkis observerande blick klara sig igenom avsnittet utan större missöden. Nikki å sin sida delar med sig av sina bästa genvägar i köket för att inte behöva stå hela dagen och laga mat åt sina gäster och tipsar om den godaste persiska maten.    

Gillar du det du ser? Prenumerera på kanalen för att inte missa något - vi har massor av kul på väg upp! Det gör du här: Cerverat & Klart.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies