Bruschetta med vispad fetaostFör två personer1 levainbröd1 dl olivolja1 pkt fetaost1 dl turkisk yoghurt300 g körsbärstomater (gärna i olika färger)Salt och svartpeppar
Gör så här1. Lägg in tomaterna i en ugnsform, krydda med salt och svartpeppar och ringla över rikligt med olivolja. In i ugnen på 220 grader i 20 minuter tills de ser riktigt fint rostade ut.2. Skiva brödet och lägg på grillen eller i grillpanna.3. Vispa sedan fetaost med turkisk yoghurt tills det blir fluffigt.4. Lägg fetaoströran och tomater på bröden och toppa med lite olivolja, salt och svartpeppar.

Bruschetta med vispad fetaost

Bruschetta med vispad fetaost
Ingredienser
För två personer
1 levainbröd
1 dl olivolja
1 pkt fetaost
1 dl turkisk yoghurt
300 g körsbärstomater (gärna i olika färger)
Salt och svartpeppar

Gör så här

1. Lägg in tomaterna i en ugnsform, krydda med salt och svartpeppar och ringla över rikligt med olivolja. In i ugnen på 220 grader i 20 minuter tills de ser riktigt fint rostade ut.
2. Skiva brödet och lägg på grillen eller i grillpanna.
3. Vispa sedan fetaost med turkisk yoghurt tills det blir fluffigt.
4. Lägg fetaoströran och tomater på bröden och toppa med lite olivolja, salt och svartpeppar.

Fler goda smårätter

Dumplings - Jiǔcài jiǎozi
Dumplings - Jiǔcài jiǎozi
Fänkål & Vit Sparris
Fänkål & Vit Sparris
Galette med zucchini och karamelliserad lök
Galette med zucchini och karamelliserad lök
Hasselbackspotatis med löjrom och smetana
Hasselbackspotatis med löjrom och smetana

Lämna recension