
Gör så här1. Lägg in tomaterna i en ugnsform, krydda med salt och svartpeppar och ringla över rikligt med olivolja. In i ugnen på 220 grader i 20 minuter tills de ser riktigt fint rostade ut.2. Skiva brödet och lägg på grillen eller i grillpanna.3. Vispa sedan fetaost med turkisk yoghurt tills det blir fluffigt.4. Lägg fetaoströran och tomater på bröden och toppa med lite olivolja, salt och svartpeppar.
Bruschetta med vispad fetaost
Ingredienser
För två personer
1 levainbröd
1 dl olivolja
1 pkt fetaost
1 dl turkisk yoghurt
300 g körsbärstomater (gärna i olika färger)
Salt och svartpeppar
Gör så här
1. Lägg in tomaterna i en ugnsform, krydda med salt och svartpeppar och ringla över rikligt med olivolja. In i ugnen på 220 grader i 20 minuter tills de ser riktigt fint rostade ut.
2. Skiva brödet och lägg på grillen eller i grillpanna.
3. Vispa sedan fetaost med turkisk yoghurt tills det blir fluffigt.
4. Lägg fetaoströran och tomater på bröden och toppa med lite olivolja, salt och svartpeppar.