/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Cerverat & Klart med Nikki Amini

Det är dags för Sofia Henriksson att bjuda in sin nästa gäst till Cerverat & Klart, och den här gången är det ingen annan än föreläsaren och Idol-ikonen Nikki Amini. De bjuder in till en sommarbrunch med en härlig sharefood-meny i fokus. Eftersom Nikki främst är intresserad av efterrätten blir det såklart två sötare inslag på menyn!
Sofia delar med sig av tips som tar matlagningen till nästa nivå och lyckas trots Nikkis observerande blick klara sig igenom avsnittet utan större missöden. Nikki å sin sida delar med sig av sina bästa genvägar i köket för att inte behöva stå hela dagen och laga mat åt sina gäster och tipsar om den godaste persiska maten.    
Gillar du det du ser? Prenumerera på kanalen för att inte missa något - vi har massor av kul på väg upp! Det gör du här: Cerverat & Klart.
Nikki Amini Cerverat Klart

Tips till sommarbrunchen

Sugen på att anordna din egen sommarbrunch? Här kommer några tips för att göra det enklare för dig! 
  • Brunch är till för att man ska få sitta och äta länge! Så gör många olika rätter så ni kan sitta och plocka länge. 
  • Sharing is caring - satsa på en härlig sharefood-meny så kan alla ta för sig av sina favoriter. 
  • Gör det enkelt för dig! Det finns inget egenvärde att göra varje liten detalj för hand, ta de genvägar du vill så du kan fokusera på umgänget. 
  • Tänk på att alla inte dricker alkohol - ett alkoholfritt alternativ som du lagt lite kärlek på kommer garanterat att uppskattas av de som väljer bort alkoholen.