Snabba leveranser | Fri frakt till butik
Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Zassenhaus kryddkvarnar

Av | 04 mars 2019

Berlin

För att kunna gjuta keramik blandas den med 15 % plast, annars går den inte att forma. Plasten försvinner vid bränningen och malverket krymper därmed 18 % i diameter. Ugnen hettas upp till 1650 grader men det måste ske väldigt sakta för att inte malverken ska spricka. Totalt tar det tre dagar för bränningen som börjar med att malverken sätts i en ugn som värms upp från 150 grader till 350 grader i långsamt tempo. Då försvinner plasten, endast 0,3 % finns kvar efter bränningen. I nästa ugn hettas malverken upp till 600 grader för att slutligen flyttas till en ugn som hettas upp till 1650 grader. Nerkylningen är lika viktig som upphettningen och måste gå väldigt långsamt. 2 % av all tillverkning går i sönder trots den stora försiktigheten och kunskapen som Zassenhaus besitter. Vid jämförelse med billigare malverk från t.ex. Kina, som kan se likadana ut utseendemässigt, bör man ställa sig fråga hur ren keramiken är, hur vassa tänderna i malverket är och hur hårt och varaktigt malverket är efter bränningen.
 

/link/45b3185e4c174b4eab079b3012a81458.aspx
/link/2dd3105f583345be896c5683ee6fe3f3.aspx

Laxpaket

Sveriges första mästerkock Louise Johansson visar hur du kryddar till laxpaket på tre olika sätt.

/link/ce4b223c36134a7c9256337f5b8b7ad7.aspx

Köttbullar

Sveriges första mästerkock Louise Johansson visar hur du kryddar till köttbullarna på tre olika sätt.

/link/529cf7d48b6445b8bc19b4961852a448.aspx

Bakpotatis

Sveriges första mästerkock Louise Johansson visar hur du kryddar till bakpotatisen på tre olika sätt.

PRODUKTER

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies