Snabb leverans | Fri frakt över 399 kr
Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Kökets bästa sidekicks!

Av | 17 januari 2017

Det pratas mycket om hjältarna i köket: stekpannorna, kastrullerna, knivarna… Det är lätt att man missar redskapen som gör vardagen möjlig. Redskapen som åker fram dag efter dag, år efter år. Därför vill vi slå ett slag för kökets bästa sidekicks!

Osthyvel
Vad vore frukostmackan utan en skiva ost? Osthyveln kommer i många skepnader och former. Vissa skivar tjock, andra skivar tunt men gemensamt för de flesta är att de används flitigt och ofta! 

Anders Petter Stenfors Osthyvel 99:-
Microplane Gourmet Rivjärn fint 299:-

Potatisskalare
Var skulle vi befinna oss utan den klassiska potatisskalaren? Förutom att skala frukt och grönt kan du använda den till att hyvla smör eller göra grönsaksspaghetti!

Anders Petter Stenfors Potatisskalare 79:-
Anders Petter Backaryd Kryddsax 79:-

Matpincett
Matpincetten hamnar ofta lite i skymundan trots att det är ett av kökets mest användbara redskap. Använd den för att vända köttbiten, röra om spaghettin, snabbt sautera grönsakerna eller för att lyfta ut kycklingen ur ugnsformen! 

Anders Petter Stenfors Matpincett 99:-

Zestjärn
Riv zest från en citron, parmesan, muskot, vitlök, ingefära och mycket mer direkt ner i pannan, kastrullen, skålen, salladen eller moset! 

Anders Petter Backaryd Rivjärn dubbelt smalt 149:-

Mandolin
Mandolinen skivar snabbt och effektivt grönsakerna. Pimpa din sallad med lövtunna polkabetor eller halvcentimetertjocka morotsslantar – det ställbara redskapet gör det lätt att vara omväxlande! 

Kyocera Mandolin ställbar 399:-

Termometer
Använd en digital termometer för att snabbt mäta råvarornas exakta temperatur och tillaga dem till perfektion! 

Mingle Kökstermometer digital 279:-

PRODUKTER

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies