Villkor

Kökets bästa sidekicks!

Av | 03 augusti 2020

Det pratas mycket om hjältarna i köket: stekpannorna, kastrullerna, knivarna… Det är lätt att man missar redskapen som gör vardagen möjlig. Redskapen som åker fram dag efter dag, år efter år. Därför vill vi slå ett slag för kökets bästa sidekicks!

Matpincett
Matpincetten hamnar ofta lite i skymundan trots att det är ett av kökets mest användbara redskap. Använd den för att vända köttbiten, röra om spaghettin, snabbt sautera grönsakerna eller för att lyfta ut kycklingen ur ugnsformen!

Zestjärn
Riv zest från en citron, parmesan, muskot, vitlök, ingefära och mycket mer direkt ner i pannan, kastrullen, skålen, salladen eller moset! 

Osthyvel
Vad vore frukostmackan utan en skiva ost? Osthyveln kommer i många skepnader och former. Vissa skivar tjock, andra skivar tunt men gemensamt för de flesta är att de används flitigt och ofta! 

Termometer
Använd en digital termometer för att snabbt mäta råvarornas exakta temperatur och tillaga dem till perfektion! 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies