Villkor

Bruschetta med vispad fetaost

0 stjärnor
Recept: Sofia Henriksson

Ingredienser

För två personer

1 levainbröd
1 dl olivolja
1 pkt fetaost
1 dl turkisk yoghurt
300 g körsbärstomater gärna i olika färger
Salt och svartpeppar

Gör så här

Lägg in tomaterna i en ugnsform, grydda med salt och svartpeppar och ringla över rikligt med olivolja. In i ugnen på 220 grader i 20 minuter tills de ser riktigt fint rostade ut.

Skiva brödet och lägg på grillen eller i grillpanna.

Vispa sen fetaost med turkisk yoghurt tills det blir fluffigt.

Toppa bröden med fetaoströran, tomater och så toppar du med lite olivolja, salt och svartpeppar.

Inspiration

Lämna recension

Betygsättning

Bruschetta med vispad fetaost

För två personer

1 levainbröd
1 dl olivolja
1 pkt fetaost
1 dl turkisk yoghurt
300 g körsbärstomater gärna i olika färger
Salt och svartpeppar

/globalassets/inspiration/cerverat--klart/nikki-amini/vispad-fetaost-bruschetta.jpg

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies