/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Bruschetta med vispad fetaostFör två personer1 levainbröd1 dl olivolja1 pkt fetaost1 dl turkisk yoghurt300 g körsbärstomater (gärna i olika färger)Salt och svartpeppar
Gör så här1. Lägg in tomaterna i en ugnsform, krydda med salt och svartpeppar och ringla över rikligt med olivolja. In i ugnen på 220 grader i 20 minuter tills de ser riktigt fint rostade ut.2. Skiva brödet och lägg på grillen eller i grillpanna.3. Vispa sedan fetaost med turkisk yoghurt tills det blir fluffigt.4. Lägg fetaoströran och tomater på bröden och toppa med lite olivolja, salt och svartpeppar.

Bruschetta med vispad fetaost

Utforska smakerna av Medelhavet i detta recept med denna delikata bruschetta på levainbröd toppad med vispad fetaost och solmogna körsbärstomater.
Den rostade och krispiga levainbrödet får sällskap av den krämiga och luftiga fetaosten, som är perfekt vispad för att skapa en lätt och fluffig konsistens. Denna smakfulla kombination är en perfekt aptitretare eller mellanmål som ger dig en hint av sältan från fetaosten och den förtrollande smaken av rostat bröd och gröna, röda och gula körsbärstomater.
Bruschetta med vispad fetaost
Ingredienser
För två personer

1 levainbröd
1 dl olivolja
1 pkt fetaost
1 dl turkisk yoghurt
300 g körsbärstomater (gärna i olika färger)
Salt och svartpeppar

Gör så här

1. Lägg in tomaterna i en ugnsform, krydda med salt och svartpeppar och ringla över rikligt med olivolja. In i ugnen på 220 grader i 20 minuter tills de ser riktigt fint rostade ut.
2. Skiva brödet och lägg på grillen eller i grillpanna.
3. Vispa sedan fetaost med turkisk yoghurt tills det blir fluffigt.
4. Lägg fetaoströran och tomater på bröden och toppa med lite olivolja, salt och svartpeppar.

Lämna recension