Villkor

Smidiga churros!

0 stjärnor
Recept: Fredric Melchersson

Ingredienser

Fredric Melchersson från Matboden tipsar om sina bästa churros!

120 g smör
2 msk socker
3 dl mjölk
3 st ägg
3 ½ dl vetemjöl

1. Smält smör och tillsätt socker samt mjölk, låt det koka upp.
2. Tillsätt mjölet lite i taget och rör om.
3. Arbeta smeten med slickepott tills smeten släpper från kanterna. Flytta smeten sedan till en kall skål.
4. Ha i ett ägg åt gången och vispa smeten.
5. Använd en slickepott för att flytta smeten från skålen till en sprits med stjärntyll.
6. Spritsa sedan ut churros i Emerios Churrosmaker och fritera tills guldenbruna.
7. Rulla sedan i socker och servera!

Inspiration

Lämna recension

Betygsättning

Smidiga churros!

Fredric Melchersson från Matboden tipsar om sina bästa churros!

120 g smör
2 msk socker
3 dl mjölk
3 st ägg
3 ½ dl vetemjöl

/contentassets/abeb67c4c19341ea9ee25403615e1726/img_4931-1-1.jpg

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies