Fredric Melchersson från Matboden tipsar om sina bästa churros!
Smidiga churros!120 g smör2 msk socker 3 dl mjölk3 st ägg 3 ½ dl vetemjöl
Gör så här1. Smält smör och tillsätt socker samt mjölk, låt det koka upp.2. Tillsätt mjölet lite i taget och rör om.3. Arbeta smeten med slickepott tills smeten släpper från kanterna. Flytta smeten sedan till en kall skål.4. Ha i ett ägg åt gången och vispa smeten.5. Använd en slickepott för att flytta smeten från skålen till en sprits med stjärntyll.6. Spritsa sedan ut churros i Emerios Churrosmaker och fritera tills guldenbruna.7. Rulla sedan i socker och servera!

Smidiga churros!

Smidiga churros
Ingredienser
120 g smör
2 msk socker
3 dl mjölk
3 st ägg
3 ½ dl vetemjöl
Fredric Melchersson från Matboden tipsar om sina bästa churros!

Gör så här

1. Smält smör och tillsätt socker samt mjölk, låt det koka upp.
2. Tillsätt mjölet lite i taget och rör om.
3. Arbeta smeten med slickepott tills smeten släpper från kanterna. Flytta smeten sedan till en kall skål.
4. Ha i ett ägg åt gången och vispa smeten.
5. Använd en slickepott för att flytta smeten från skålen till en sprits med stjärntyll.
6. Spritsa sedan ut churros i Emerios Churrosmaker och fritera tills guldenbruna.
7. Rulla sedan i socker och servera!

Fler smarriga recept från Fredric Melchersson

Pepparkaksmilkshake
Pepparkaksmilkshake
Sparris med pocherat ägg och hollandaisesås
Sparris med pocherat ägg och hollandaisesås
Citronkladdkaka med vit choklad
Citronkladdkaka med vit choklad
Lammstek med potatisgratäng
Lammstek med potatisgratäng