Just nu har vi högt tryck på vår kundservice, men vi svarar så fort vi bara kan.
Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Entrecôte med rosmarin och vitlök

Inga recensioner än
Recept: Vikingsun

Ingredienser

Till 2 portioner

2 skivor entrecôte av högsta kvalitet, à 200 g
4 kvistar färsk rosmarin
3-4 klyftor vitlök
Olivolja, extra virgin
Nymald svartpeppar

Gör så här

- Hetta stegvis upp stenen till ca 220°C.
- Krossa vitlöksklyftorna med bladet på en kockkniv och gnid in saltstenen med klyftorna. Banka sönder hela kvistar rosmarin med knivens rygg. Lägg dem på stenen och ringla på 1 msk olivolja.
- Låt fräsa till och lägg sedan på köttskivorna. Peppra rejält och låt stekas i cirka 4 minuter
per sida. Inget salt behövs.
- Serveras med en vacker grön bistrosallad, dressad lätt med olja och citron, salt och peppar

Inspiration

Lämna recension

Betygsättning

Entrecôte med rosmarin och vitlök

Till 2 portioner

2 skivor entrecôte av högsta kvalitet, à 200 g
4 kvistar färsk rosmarin
3-4 klyftor vitlök
Olivolja, extra virgin
Nymald svartpeppar

https://cervera.se/globalassets/recept/mat/600x600_entrecote-med-rosmarin-och-vitlok.jpg

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies