Ingredienser
4,5 cl tequila
1,5 cl Cointreau
2 cl Àppel- och chilisockerlag
4 cl citronjuice
grapefruktbitters
grapefrukts brulĂȘe
INSTRUKTIONER
Ăppel- och chilisockerlag:
Mixa ett Àpple och en chili med 2 dl vatten, koka upp och tillsÀtt dÀrefter 2 dl strösocker. LÄt svalna.
Pressa citronen och grapefrukten. Grapefruktjuicen blandas med en Àggvita och 1 dl av Àppel- och chilisockerlagen i sifon med kolsyrepatron.
Skaka tequila, Cointreau och citron med tvÄ stÀnk grapefruktsbitters, sila upp i glas och lÀgg skummet frÄn sifonen ovanpÄ vÀtskan. BrÀnn skummet med en brÀnnare.
Lämna recension
Jubileumsdrink
4,5 cl tequila
1,5 cl Cointreau
2 cl Àppel- och chilisockerlag
4 cl citronjuice
grapefruktbitters
grapefrukts brulĂȘe