/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Buteljerad NegroniTill 5 personer 10 cl gin10 cl Martini Rosso10 cl Campari BitterTill servering IsApelsinEventuellt sodavatten
Gör så här1. Häll ner alla ingredienser i en flaska som går att försluta. Förvara kallt.2. Servera i ett lågt glas med en stor iskub. Garnera med en skiva apelsinskal och om du vill kan du toppa med lite sodavatten.Förbered drinken i förvägTIPS! Att buteljera sina egna drinkar innebär att du kan förbereda drinkarna i förväg, och inte behöver stå och blanda under festen. Dessutom kan lagringen förstärka och runda av smaken på den här smakrika drinken.

Buteljerad Negroni

Upptäck en tidlös klassiker, Negronin som du buteljerar och öppnar vid tillfälle.
Denna sofistikerade och smakfulla cocktail tar den ikoniska Negronin till en ny nivå av bekvämlighet och njutning. Genom att kombinera den perfekta balansen av gin, Campari Bitter och Martini Rosso och buteljera den i förväg, kan du enkelt avnjuta denna välsmakande cocktail när som helst och var som helst.
Luta dig tillbaka, slappna av och låt den buteljerade Negronin föra dig tillbaka till en era av elegans och förföriska smaker.
Buteljerad Negroni
Ingredienser
Till 5 personer

10 cl gin
10 cl Martini Rosso
10 cl Campari Bitter

Till servering
Is
Apelsin
Eventuellt sodavatten

Gör så här

1. Häll ner alla ingredienser i en flaska som går att försluta. Förvara kallt.
2. Servera i ett lågt glas med en stor iskub. Garnera med en skiva apelsinskal och om du vill kan du toppa med lite sodavatten.

Förbered drinken i förväg

TIPS!
Att buteljera sina egna drinkar innebär att du kan förbereda drinkarna i förväg, och inte behöver stå och blanda under festen. Dessutom kan lagringen förstärka och runda av smaken på den här smakrika drinken.

Lämna recension