/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Jubileumsdrink4,5 cl tequila1,5 cl Cointreau2 cl äppel- och chilisockerlag 4 cl citronjuiceGrapefruktbittersGrapefruktsbrulée
Gör så här1. 3. Skaka tequila, Cointreau och citron med två stänk grapefruktsbitters, sila upp i glas och lägg skummet från sifonen ovanpå vätskan. Bränn skummet med en brännare.

Jubileumsdrink

Fira en speciell dag med en Jubileumsdrink, recept från Cervera! Denna cocktail passar perfekt till firandet av jubileum, bröllop eller andra speciella tillfällen. Med noggrant utvalda ingredienser och en vacker presentation är vår Jubileumsdrink en garanterad succé.
Hos oss på Cervera hittar du allt du behöver för att skapa den perfekta feststämningen. Vi har ett brett utbud av glas, shakers, mätglas och andra bartendertillbehör som gör det enkelt att blanda och servera dina egna cocktails. Oavsett om du är en erfaren bartender eller en nybörjare så kan du hitta allt du behöver hos oss.
Gör din speciella dag ännu mer minnesvärd med en fantastisk Jubileumsdrink!
Jubileumsdrink
Ingredienser
4,5 cl tequila
1,5 cl Cointreau
2 cl äppel- och chilisockerlag
4 cl citronjuice
Grapefruktbitters
Grapefruktsbrulée

Gör så här

1. Äppel- och chilisockerlag. Mixa ett äpple och en chili med 2 dl vatten, koka upp och tillsätt därefter 2 dl strösocker. Låt svalna.

2. Pressa citronen och grapefrukten. Grapefruktjuicen blandas med en äggvita och 1 dl av äppel- och chilisockerlagen i sifon med kolsyrepatron.
3. Skaka tequila, Cointreau och citron med två stänk grapefruktsbitters, sila upp i glas och lägg skummet från sifonen ovanpå vätskan. Bränn skummet med en brännare.

Lämna recension