Ingredienser
Babyspenat
Strimlad rödkÄl
Glasnudlar
Avokado
GrönkÄl
Romansallad
RĂ€kor
Koriander
IngefÀrspicklad morot:
Morot
IngefÀra
Ăttika
Socker
Vatten
Karatedressing:
Lime
Sesamolja
Koreanska chiliflingor
Vitlök
Rapsolja
Salt
Rostade sesamfrön
Instruktioner
Förbered morötterna minst 1 timme innan. VÀrm upp en inlÀggningslag med Àttika, vatten, tunt skivad ingefÀra och socker och lÀgg ner de skivade/strimlade morötterna och lÄt stÄ.
Rosta sesamfrön i en varm, torr panna tills de börjar knÀppa och dofta. Var försiktig sÄ de inte brÀnns vid! Förbered karatedressingen genom att röra ihop alla ingredienser i en skÄl.
Hacka grönkÄlen och romansalladen. Strimla rödkÄlen tunt och blanda ihop de hackade grönsakerna med ingefÀrspicklade morÀtter, babyspenat, skivad avokado, koriander och toppa med handskalade rÀkor. Toppa rikligt med dressing och rostade sesamfrön.
Lämna recension
Karatesallad
Babyspenat
Strimlad rödkÄl
Glasnudlar
Avokado
GrönkÄl
Romansallad
RĂ€kor
Koriander
IngefÀrspicklad morot:
Morot
IngefÀra
Ăttika
Socker
Vatten
Karatedressing:
Lime
Sesamolja
Koreanska chiliflingor
Vitlök
Rapsolja
Salt
Rostade sesamfrön