Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Minipastejer med gruyère

Inga recensioner än
Recept: Louise Bondebjer

Ingredienser

Antal: 20 st

Tid: 45 min

1 färdigutkavlad smördeg, rektangulär ca 250 g
olja till pensling av formar
200 gram gruyère, grovriven, eller annan lagrad hårdost
100 gram spickeskinka
3 ägg
2 dl mjölk
2 krm salt
svartpeppar
1 dl pumpakärnor

Minipastejer med gruyère

Sätt ugnen på 225 grader.

Rulla ut smördegen och skär i 20 st lika stora rutor.

Pensla små folieformar och tryck ut en fyrkant deg i var form.

Placera den grovrrivna osten i var form, likaså en skuren bit spickeskinka.

Vispa ihop ägg, mjölk, salt och svartpeppar i en bunke och häll sedan i respektive form.

Toppa med pumpakärnor.

Grädda mitten av ugnen 15-20 minuter.

Serveras godast ljumma!

Inspiration

Lämna recension

Betygsättning

Minipastejer med gruyère

Antal: 20 st

Tid: 45 min

1 färdigutkavlad smördeg, rektangulär ca 250 g
olja till pensling av formar
200 gram gruyère, grovriven, eller annan lagrad hårdost
100 gram spickeskinka
3 ägg
2 dl mjölk
2 krm salt
svartpeppar
1 dl pumpakärnor

https://cervera.se/globalassets/recept-bilder2/julrecept/forberedelser-minipastejer-med-gruyere-och-spickeskinka.jpg

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies