Villkor

Minipastejer med gruyère

0 stjärnor
Recept: Louise Bondebjer

Ingredienser

Antal: 20 st

Tid: 45 min

1 fÀrdigutkavlad smördeg, rektangulÀr ca 250 g
olja till pensling av formar
200 gram gruyÚre, grovriven, eller annan lagrad hÄrdost
100 gram spickeskinka
3 Àgg
2 dl mjölk
2 krm salt
svartpeppar
1 dl pumpakÀrnor

SÀtt ugnen pÄ 225 grader.

Rulla ut smördegen och skÀr i 20 st lika stora rutor.

Pensla smÄ folieformar och tryck ut en fyrkant deg i var form.

Placera den grovrrivna osten i var form, likasÄ en skuren bit spickeskinka.

Vispa ihop Àgg, mjölk, salt och svartpeppar i en bunke och hÀll sedan i respektive form.

Toppa med pumpakÀrnor.

GrÀdda mitten av ugnen 15-20 minuter.

Serveras godast ljumma!

Inspiration

Lämna recension

Betygsättning

Minipastejer med gruyère

Antal: 20 st

Tid: 45 min

1 fÀrdigutkavlad smördeg, rektangulÀr ca 250 g
olja till pensling av formar
200 gram gruyÚre, grovriven, eller annan lagrad hÄrdost
100 gram spickeskinka
3 Àgg
2 dl mjölk
2 krm salt
svartpeppar
1 dl pumpakÀrnor

/globalassets/recept/jul/forberedelser-minipastejer-med-gruyere-och-spickeskinka.jpg

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies