/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Airfryer Recept

Vi har samlat alla våra mest populära Airfryer recept. Upptäck en värld av hälsosamma och läckra alternativ med airfryer recept! Med en airfryer kan du njuta av dina favoriträtter med mindre olja och fett, samtidigt som du behåller den goda smaken och krispigheten. Från knapriga pommes frites till saftiga kycklingburgare och grönsaker, airfryer recepten är många och varierande.
Airfryer Recept
Airfryer Recept

Populära Airfryer recept

Vi har samlat alla våra mest populära recept för din airfryer. Allt från enkla middagar till goda efterrätter. Välj och vraka bland våra utsökta recept, du hittar garanterat något som faller dig i smaken. Vill du se vårt utbud av airfryers så hittar du dem här.

Recept 1 : Kycklingburgare i Airfryer

Om du vill bjuda på något riktigt gott i din airfryer så testa detta delikata recept på kycklingburgare. Du får en saftig burgare utan att slippa stekos och stekfett från en panna.

Recept 2 : Sötpotatispommes i Airfryer

Man blir aldrig riktigt nöjd med pommes i ugnen, testa då istället att göra pommes i en airfryer och varför inte testa på sötpotatis. Detta recept är utsökt och måste testas

Recept 3 : Kladdkaka i Airfryer

Visste du att du kan laga efterrätt i din airfryer? Testa att baka en kladdkaka att bjuda på, ingen kommer bli besviken

Recept 4 : Smarriga airfryer chips

Laga dina egna chips med en airfryer.

Recept 5 : Aubergine Ratatouille i Airfryer

Vem kan motstå en riktigt god ratatouille. Detta goda recept gör det ännu enklare eftersom den lagas enkelt i din airfryer. Gott till grillat på sommaren eller till höstens middagar.

Recet 6 : Quesadillas i airfryer med kyckling och salsa