/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Smarriga airfryer chips 2-3 stora potatisarEn skvätt rapsoljaValfri kryddning, exempelvis salt eller annat som du tycker om
Gör så här1. Använd en osthyvel för att skiva potatis tunt så de blir tunna och finna. Lägg skivorna på lämplig form för airfryer.2. Ta ut chipsen ur airfryern när de fått en gyllenbryn yta. Pensla endast en liten skvätt rapsolja för smakens skull över chipsen, om du vill, och salta och krydda chipsen med valfri krydda – exempelvis sourcream & onion, paprika, grillkrydda, salt och vinäger eller peppar.3. Stoppa sedan tillbaka chipsen in i airfryern i några minuter.4. Lägg upp på ett fat och servera!

Smarriga airfryer chips

Smarriga Airfryer chips
Ingredienser
2-3 stora potatisar
En skvätt rapsolja
Valfri kryddning, exempelvis salt eller annat som du tycker om

Gör så här

1. Använd en osthyvel för att skiva potatis tunt så de blir tunna och finna. Lägg skivorna på lämplig form för airfryer.
2. Ta ut chipsen ur airfryern när de fått en gyllenbryn yta. Pensla endast en liten skvätt rapsolja för smakens skull över chipsen, om du vill, och salta och krydda chipsen med valfri krydda – exempelvis sourcream & onion, paprika, grillkrydda, salt och vinäger eller peppar.
3. Stoppa sedan tillbaka chipsen in i airfryern i några minuter.
4. Lägg upp på ett fat och servera!

Airfryers