![Croffles med kyckling i airfryer](https://cdn.sanity.io/images/jjv48zaf/production/23ca8385e41f4c60f782619c91c0409614eedb17-1024x1536.jpg)
Gör så här1. Vispa äggen och blanda i gräddfil.2. Salta kycklingbitarna runt om, doppa i äggsmeten och panera i pankoströbröd.3. Lägg de panerade kycklingbitarna i en airfryer med skinnsidan uppåt. Grilla 15-20 minuter på 180 grader. Tänk på att har något kortare grilltid än kycklinglår.4. Ta ut kycklingen och servera med croffles (croissants som du lagt i ett våffeljärn) och mycket lönnsirap. Njut!
Croffles med kyckling i airfryer
![Image](https://cdn.sanity.io/images/jjv48zaf/production/23ca8385e41f4c60f782619c91c0409614eedb17-1024x1536.jpg?w=2048&q=75&fit=fillmax&auto=format)
Recept av Johanna Cryer
Ingredienser:
2 ägg
1 dl gräddfil
1 kg kycklingben, vingar eller lår
4 msk pankoströbröd
50 g smör
Salt
Gör så här
1. Vispa äggen och blanda i gräddfil.
2. Salta kycklingbitarna runt om, doppa i äggsmeten och panera i pankoströbröd.
3. Lägg de panerade kycklingbitarna i en airfryer med skinnsidan uppåt. Grilla 15-20 minuter på 180 grader. Tänk på att har något kortare grilltid än kycklinglår.
4. Ta ut kycklingen och servera med croffles (croissants som du lagt i ett våffeljärn) och mycket lönnsirap. Njut!