Ingredienser
2 dl solrosfrön
2 dl pumpakärnor
2 dl grovhackad mandel
2 dl grovhackade paranötter
2 dl grovhackade hasselnötter
1 dl riven kokos
1 dl gojibär
1 dl russin
½ dl krossade linfrön
1 tsk äkta vaniljpulver eller varför inte testa med 2 tsk kanel och 2 tsk nystött kardemumma
1 klick kokosolja
Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader
Blanda solrosfrön, pumpakärnor, mandel, paranötter, hasselnötter, kokos och linfrön i en stor bunke
Strö över vaniljpulver eller det du valt att smaksätta müslin med
Klicka i kokosolja och ”krama” ihop allt tillsammans så att det blandas
Häll müslin på en djup ugnsplåt och fördela till ett jämt lager
Rosat i ugnen i 15-20 minuter till nötterna har blivit gyllenbruna, rör lite i müslin efter halva tiden i ugnen
Ta ut och låt svalna
När müslin svalnat häller du i gojibär och russin
Häll upp i en fin burk och servera till frukost eller mellanmål
Lämna recension
Paleo Müsli
2 dl solrosfrön
2 dl pumpakärnor
2 dl grovhackad mandel
2 dl grovhackade paranötter
2 dl grovhackade hasselnötter
1 dl riven kokos
1 dl gojibär
1 dl russin
½ dl krossade linfrön
1 tsk äkta vaniljpulver eller varför inte testa med 2 tsk kanel och 2 tsk nystött kardemumma
1 klick kokosolja