Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Paleo Müsli

Inga recensioner än
Recept: Yvonne Magnusson

Ingredienser

2 dl solrosfrön
2 dl pumpakärnor
2 dl grovhackad mandel
2 dl grovhackade paranötter
2 dl grovhackade hasselnötter
1 dl riven kokos
1 dl gojibär
1 dl russin
½ dl krossade linfrön
1 tsk äkta vaniljpulver eller varför inte testa med 2 tsk kanel och 2 tsk nystött kardemumma
1 klick kokosolja

Gör så här

Sätt ugnen på 175 grader

Blanda solrosfrön, pumpakärnor, mandel, paranötter, hasselnötter, kokos och linfrön i en stor bunke

Strö över vaniljpulver eller det du valt att smaksätta müslin med

Klicka i kokosolja och ”krama” ihop allt tillsammans så att det blandas

Häll müslin på en djup ugnsplåt och fördela till ett jämt lager

Rosat i ugnen i 15-20 minuter till nötterna har blivit gyllenbruna, rör lite i müslin efter halva tiden i ugnen

Ta ut och låt svalna

När müslin svalnat häller du i gojibär och russin

Häll upp i en fin burk och servera till frukost eller mellanmål

Inspiration

Lämna recension

Betygsättning

Paleo Müsli

2 dl solrosfrön
2 dl pumpakärnor
2 dl grovhackad mandel
2 dl grovhackade paranötter
2 dl grovhackade hasselnötter
1 dl riven kokos
1 dl gojibär
1 dl russin
½ dl krossade linfrön
1 tsk äkta vaniljpulver eller varför inte testa med 2 tsk kanel och 2 tsk nystött kardemumma
1 klick kokosolja

https://cervera.se/globalassets/recept-bilder2/matrecept/paelomuslistor.jpg

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies