Villkor

Rabarber Tom Collins med mynta

0 stjärnor
Recept: Sofia Henriksson

Ingredienser

1 drink

4 cl gin
4 cl rabarbersockerlag (1 dl socker, 2 dl vatten, 2 st rabarberstjälkar)
2 cl färskpressad citronjuice
Myntablad
Is
Kolsyrat vatten

Börja med att göra rabarbersockerlagen. Värm upp socker och vatten tills sockret löst upp sig. Hacka rabarbern i mindre bitar och häll över sockerlagen. Mortla lite och låt stå i 30 minuter och sila av. Blanda drinken i ett högre glas och fyll upp med kolsyrat vatten

Inspiration

Lämna recension

Betygsättning

Rabarber Tom Collins med mynta

1 drink

4 cl gin
4 cl rabarbersockerlag (1 dl socker, 2 dl vatten, 2 st rabarberstjälkar)
2 cl färskpressad citronjuice
Myntablad
Is
Kolsyrat vatten

/globalassets/inspiration/cerverat--klart/recept_rabarber_tom_collins_med_mynta.png

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies