Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Få hem varorna innan julafton!

Airmee Sthlm: 23:e dec. kl. 12.00. 
JUST NU – Fri frakt oavsett ordervärde

Budbee: 21:a dec. kl. 12.00
Hämta i butik express: 23:e dec. kl. 12.00
Handla i butik:
Innan Kalle Anka 

Vad roligt att ni är så många som vill handla julklapparna hos oss! För att du ska vara helt säker på att din beställning kommer innan jul har vi samlat alla våra leveransalternativ här – så du kan se vilket alternativ som passar dig bäst.

Schenker och PostNord – 19:e december kl. 12.00
Beställ dina julklappar till ditt postombud. När ditt paket finns att hämta får du ett sms till det angivna mobilnumret med information om vart du kan hämta ditt paket samt ett kollinummer som du uppger hos ombudet. Glöm inte att ta med giltigt legitimation.

Hämta och reservera i butik
Du kan välja dina produkter i lugn och ro via onlinebutiken och hämta ut dem i önskad butik. Du får ett sms och ett mail när din order är hopplockad och förberedd för avhämtning i butiken.

Hämta i butik - 19:e december kl. 12:00 (Lagerförda varor centrallager). Om en eller flera varor saknas i din valda butik så skickas dessa från vårt centrallager. Leveranstiden blir då något längre. Leveranstid framgår i kassan innan du slutför ditt köp.

Hämta i butik EXPRESS - 23:e december kl 12.00 (Lagerförda varor butik). Om alla dina varor finns på lager i den butik du önskar hämta ordern plockar personalen ihop den samma dag som du lägger beställningen. Leveranstid framgår i kassan innan du slutför ditt köp.

Reservera i butik – 23:e december kl. 12.00
Du kan välja att reservera dina önskade varor i butik. Dina varor reserveras i 24 timmar och betalas vid upphämtning.

Budbee – 21:a december kl. 12.00 (Stockholm, Göteborg & Malmö)
Leverans med Budbee sker direkt till ditt hem mellan 17:00 och 22:00. Är du inte hemma under kvällen kan du välja att låta Budbee lämna paketet vid din dörr. Du kan också kostnadsfritt (en gång) boka en ny dag för leverans än den föreslagna. Leveransalternativet är kostnadsfritt om du har handlat för över 699 kr, annars tillkommer en fraktkostnad på 79 kr. Vänligen observera att Budbee endast levererar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Airmee – 23:e december kl. 12.00 (Stockholm)
Leverans med Airmee sker samma kväll mellan 17:00-22:00 som du lägger din beställning. Är du inte hemma under kvällen kan du välja att låta Airmee lämna paketet vid din dörr. Leveransalternativet är kostnadsfritt om du handlat för över 999 kr, annars tillkommer en fraktkostnad på 99 kr.

Besök någon av våra 75 butiker – innan Kalle Anka
Du hittar den största delen av vårt sortiment i våra butiker som finns över hela landet. Fram till jul har de flesta av våra butiker dessutom utökade öppettider så att du kan handla när det passar dig. Här hittar du aktuella öppettider för din butik.

 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies