Villkor

Leverans före julafton

I år blev julhandeln inte som någon hade tänkt sig. Vi vill uppmana alla att vara extra försiktiga i år, och vi hoppas att vi alla tillsammans kan försöka göra detta så bra som möjligt ihop.

Du kan fortfarande få dina julklappar innan julafton!  

Kostnadsfri expressleverans till butik - 23/12 kl. 12:00
Om du väljer att hämta ut din beställning i butik kan du oftas få den inom bara två timmar, om alla produkter i din beställning finns i butikens lager. På varje produkt kan du kontrollera lagerstatus i din butik genom att trycka på knappen "Finns varan i butik: Välj butik". Är det en grön bock vid din butik har de produkten i lager och kan packa den åt dig direkt.* 

Om någon av produkterna du har i din beställning inte finns i butikens lager kommer hela beställningen att gå till vårt centrallager och levereras till butik på 3-7 arbetsdagar. 

*Gäller ej butikerna; Alingsås, Falköping, Karlskrona, Karlshamn, Kalmar Hansa City, Lidköping, Luleå, Motala, Skövde, Örnsköldsvik och Östersund.

Reservera dina varor i butik - 23/12 kl. 12:00
Du kan reservera dina varor i din närmsta butik genom att välja "Reservera i butik" på produkten. Då får du ett sms när de har lagt undan dina produkter och du kan hämta dem precis när det passar dig. Vår butikspersonal kan också möta dig utanför butiken med dina produkter så du inte behöver gå in - kontakta din närmsta butik direkt för att boka den leverans som passar dig bäst. 

fast-delivery.svg

Vill du veta status på din order? Du kan följa den här:

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies