Leverans före julafton

Leverans före julafton
Leverans före julafton
 
Hämta i butik express (kostnadsfritt) - 23/12 kl. 10:00
Om du väljer att hämta ut din beställning i butik som leveransalternativ i kassan kan du oftast få beställningen inom bara två timmar, om alla produkter i din beställning finns i butikens lager. På varje produkt kan du kontrollera lagerstatus i din butik genom att trycka på knappen "Finns varan i butik: Välj butik". Är det en grön bock vid din butik har de produkten i lager och kan packa den åt dig direkt. Se sedan till att du valt rätt butik som leveransalternativ i kassan.
Om någon av produkterna du har i din beställning inte finns i butikens lager kommer hela beställningen att gå till vårt centrallager och levereras till butik på 3-7 arbetsdagar. 
*Gäller ej butikerna; Alingsås, Falköping, Karlskrona, Karlshamn, Kalmar Hansa City, Lidköping, Luleå, Motala, Skövde, Örnsköldsvik och Östersund.
Reservera dina varor i butik - 23/12 kl. 10:00
Du kan reservera dina varor i din närmsta butik genom att välja "Reservera i butik" på produkten. Då får du ett sms när de har lagt undan dina produkter och du kan hämta dem precis när det passar dig under butikens öppettider
Vill du veta status på din order? Du kan följa den här:
 
Digitalt presentkort - julklappen som passar alla!
Ett digitalt presentkort är ett riktigt bra julklappstips till hemmakocken eller inresningsgurun. Våra presentkort gäller som betalmedel för hela sortimentet, både i butik och online, och är giltiga i tre år efter utförandedatum. Efter genomfört köp levereras presentkortet som en PDF till dig via mail, med kod och pinkod så mottagaren av presentkortet direkt kan börja använda det.

Du kan välja ett presentkort med värde av 100 kr, 200kr, 300 kr, 500 kr eller 1000 kr.